Kickstarta hösten på ett gym i Haninge

Kickstarta-hosten-pa-ett-gym-i-Haninge (1)

Sommar och semester i all ära, men visst är det också lite skönt att landa i hösten och de vardagliga rutinerna. Den här tiden på året kan också fungera som en slags nystart och en ny chans att  komma igång med träning och motion.

Numera finns det många möjligheter att skräddarsy sin träning, och att besöka ett gym i Haninge innebär ett betydligt större utbud av träningsformer än vikter och maskiner. Oavsett om du är intresserad av styrka, kondition, smidighet, spänst eller balans så finns det något för dina förutsättningar och behov. Även för dig som behöver barnpassning under träningen, eller för dig som är senior.

Till exempel så erbjuder en träningsanläggning som Nordic Wellness i Haninge följande typer av träning:

Gruppträning

En av de mer populära träningsformerna som också kommer i många olika former. Alltifrån body balance till body pump, cardio walking, dance fusion, fight, kettlebells, hot yoga och det nya träningskonceptet in-trinity. Välj det som passar dig bäst eller kombinera olika inriktningar för mer dynamisk och heltäckande träning.

Klättervägg

Klättring är en tränings- och aktivitetsform för den som vill öva upp sin spänst, uthållighet, och styrka. Testa på en klättervägg och känn hur både över- och underkroppen får jobba på helt nya sätt.

Crosscage 

Att träna i olika stationer har blivit vanligare på senare år och cross fit är ett sådant koncept där deltagarna får jobba med styrka, explosivitet och smidighet. Det intervallbaserade upplägget ge höga pulstoppar och eftersom passen varieras från gång till gång så utmanas man fortlöpande. Bland annat används redskap som viktplattor, kettlebells och räcken.

Sugen att komma igång med nya träningsrutiner? Besök Nordic Wellness i Port 73 redan idag. Behöver du köpa nya träningskläder eller andra hälsorelaterade produkter så kan du passa på att undersöka utbudet på Sportson, Apoteket eller andra butiker i Haninge.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”