Julpynt och juldekorationer – Köp hos Cervera i Haninge i Port 73

Julpynt och Juldekorationer

Julen närmar sig sakta men säkert. Det är aldrig för tidigt att dra igång med julförberedelserna för att slippa julträngseln – speciellt i dessa tider. Julen är en speciell tid för många svenskar. Det är ett tillfälle för hela tjocka släkten att samlas och njuta av varandras sällskap, god mat och dryck samt ge bort gåvor för att visa sin uppskattning.

Men som sagt, det är mycket som ska till för att skapa den där speciella känslan av “JUL”. Den detalj som antagligen väger tyngst är juldekorationer och julpynt i form av allt från julstjärnor i fönstret, ljusstakar, julpynt, girlanger och andra juldekorationer.

Känner du att det är dags att uppdatera ert lager av julpynt och juldekoration lagom till jul så har Cervera i Haninge i Port 73 allt du behöver. De erbjuder ett brett utbud av dekoration och pynt för att skapa den där mysiga och varma känslan som så många associerar med just jul.

4 tips för att ta julpyntet till nästa nivå!

Bjud in naturen, det vilda, det fantasifulla och det färgsprakande! På Cervera hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till julpynt och dekorationer, allt från klassiska porslinstomtar och julgransornament, till stilrena ljus, ljusstakar och praktiska konstgranar. Nedan har vi listat fyra tips för att få julkänsla hemma.

1. Mindre är mer- i alla fall när det kommer till tomtar

En jul utan tomtar? Nej, men kanske inte lika många som vanligt. Visst är det mysigt med en liten nisse här och där, men ett mer diskret sätt för att hitta rätt känsla är att satsa på textilier. Pryd bordet med en grå eller röd duk och matcha med ljus i julens ikoniska färger: guld, rött, grönt. Eller varför inte ett par snygga kökshanddukar med jultema?

2. Tillskott till julens dofter

Kanel, apelsin, kardemumma, glögg, gran. Underskatta inte hur positivt dofter kan påverka oss. Förutom att dekorera med den äkta varan, hjälp dofterna på traven med doftoljor och doftljus. Placera strategiskt på ställen dit de naturliga dofterna inte når.

3. Jul utan adventsstjärna? Nej tack

Adventsstjärnan är precis som tomten, en riktig klassiker. Våga dock tänka nytt! Idag finns det adventsstjärnor i alla storlekar, former och färger. Hitta den som inte bara inger en känsla av jul, utan även matchar din övriga inredning.

4. Lys upp hemmet med ljus

Det är få saker som är lika mysigt som ett brinnande ljus, speciellt under vinterhalvårets mörka månader. Stäng av dina elektriska lampor och märk skillnaden en brinnande låga kan göra för stämningen. Var dock alltid försiktiga! Lämna aldrig ett ljus brinnande utan bevakning.

Besök Cervera i Haninge i Port 73 idag

Hos Cervera i Haninge Port 73 hittar du allt behöver för att skapa den perfekt julkänslan. Kom förbi redan idag och utforska deras breda sortiment av produkter för matlagning, servering och dekoration i en inspirerande butiksmiljö. Den kunniga personalen hos Cervera ger alltid bästa service och kan ge tips och råd för vad du kan behöva, vare sig det är en födelsedagspresent eller dekoration inför julen.