Julklappsidéer ー Tips inför julen

Julklappsidéer inför julen 2022 | Port 73

I denna artikel kommer vi gå igenom julklappsidéer för julklappar 2022. Hos oss på Port 73 har vi ett stort utbud av butiker som säljer varor som porslin, dekoration, kläder, inredning och böcker. Julen är en magisk tid på året där vi spenderar tid med nära och kära, och bara njuter av varandras närvaro. Men att komma på vilka julklappar som ska köpas in kan kännas lite jobbigt, och kräva en del kreativitet. Hos oss hittar du julklappar för alla ー oavsett personlighet och intressen. I köpcentrets butiker kan du också få tips på julklappar som passar just din plånbok. 

Du kan även göra din storhandling hos oss, varför inte göra ett besök redan nu och preppa inför det stora julbaket. Hos Coop Forum i köpcentret hittar du all mat du kan tänkas behöva inför julen.

Vad ska du ge bort för julklappar 2022?

Du kanske redan nu sitter och klurar ut vad dina nära och kära kan tänkas önska sig. Eller har du inte börjat fundera? Att köpa sina julklappar i god tid kan minska både press och stress vilket vi varmt rekommenderar när det kommer till julen. Vårt tips är att redan nu börja fundera på julklappar 2022, och försök utgå från personen du ska ge gåvan till. Kanske är det en person som inte vill ha några prylar, då är kanske en upplevelse något att föredra, eller varför inte något praktiskt. Att fundera över vad personen uppskattar i livet, vad hen har för intressen och hur gammal hen är kan hjälpa dig att kläcka bra julklappsidéer.

Till dig som är bra på att köpa många julklappar kan det vara extra bra att tänka på vad personen faktiskt vill ha. De flesta vill idag hellre ha en julgåva de verkligen önskar sig ー men vi förstår, julhandeln lockar många till köp och det är ju roligt att ge bort julklappar.

Vi har allt som kan tänkas behövas inför julen. Varför inte ge bort ett par mysiga tofflor i år, eller att ge bort matchande pyjamasar till hela familjen och mysa omkring tillsammans i dem. Att få ägna tid åt varandra är något som uppskattas av både familj och vänner. Att ge bort ett brädspel brukar alltid vara en kul och uppskattad present. Samla kompisarna eller familjen och bjud in till en spelkväll. Oavsett vad du ger bort hoppas vi att du kommer att få en magisk jul.

Var ska du köpa dina julklappar?

Hos oss på Port 73, så klart! Om du känner att du inte hittar någon bra julklapp som passar din släkting eller vän kan du alltid ge bort ett presentkort. Ett presentkort brukar alltid vara en uppskattad present.
Oavsett när på julafton ni öppnar era julklappar, om det är på morgonen eller kanske efter Kalle så brukar det vara en fin stund att samlas tillsammans med sina nära och kära. Något de allra flesta ser fram emot, speciellt barnen. Hos oss på Port 73 kan du få mycket julklappsidéer. Vi älskar att fira julen och i våra butiker hittar du tips på julklappar för både stora och små.

God jul!