Juletid på Porten

Äntligen står julen för Porten.

Letar du efter något till julpysslet, julhemmet, julbarnen, juldjuren eller julbordet? Oavsett hur du firar i år finns vi här för att hjälpa dig göra din jul.

Läs mer om julen på Port 73 nedan.

Shoppinghjälpen

Handla på distans! Nu lanserar Port 73 Shoppinghjälpen, ett kostnadsfritt alternativ för dig som vill handla men kanske inte kan besöka oss just nu. Ring in din beställning, betala med Swish och hämta på vår utlämningsplats vid Intersport – eller få det hemlevererat! Shoppinghjälpen finns på plats på vardagar från den 7 december fram till och med 23 december mellan 12-17. Läs mer här!

Julerbjudanden

Tidigare år har vi haft vår traditionsenliga julkalender. I år växer den och vi delar med oss av erbjudanden från våra butiker och restauranger som gäller under en längre tidsperiod. Hitta årets julerbjudanden här! Vi uppdaterar med nya erbjudanden hela december.

Pepparkakstävling

Vem gör julens portigaste pepparkakshus? I år arrangerar vi en tävling där deltagande butiker och restauranger har utsmyckat ett varsitt pepparkakshus. Du får vara med och välja vinnaren! Pepparkakshusen kommer finnas på plats hos oss i Port 73 samt delas på vår Facebook och Instagram. När du röstar är du även med och tävlar om ett presentkort på Port 73 värde 500 kr.

Paketinslagning 

Få dina klappar inslagna hos oss. Vi finns på plats bredvid TS Äventyr mellan den 18-23 december.

 

Med anledning av den rådande situationen gällande coronaviruset råder vi dig att läsa mer om hur du kan planera ditt besök här.