Hitta sommarens smaker på någon av alla restauranger i Haninge

Nu är det tid för sommarens smaker och menyer.  Under den här tiden av året känns det ofta lockande med lite lättare måltider och det oavsett om du befinner dig på landet eller i stan.

Ett bra alternativ för den som vill slippa laga mat under semestern är också att besöka någon av alla trevliga restauranger i Haninge.  Här följer några tips för dig som inte vill ägna semestern åt matlagning men som ändå hoppas på en sommar av smakrika upplevelser.

Sushi

Sushi är numera en väl utbredd och populär maträtt som kommer i många olika former och som därför också passar de allra flesta. Oavsett om du är vegan, vegetarian eller om du älskar fisk och skaldjur så är sushi i Haninge något för dig. Detta är också mat som är smidigt att ta med och äta under utflykten i parken, under båtturen eller vid badet.

Grill

Få smaker har så nära koppling till sommar som grillat. Oavsett om du lägger grönsaker, fisk eller kött på grillen kan du vara säker på att de flesta av dina gäster kommer att vilja ta mer än en portion. De bästa råvarorna och ingredienserna till din grillfest, eller till sommareventet hittar du enkelt i butiker som Willys eller Coop på Port 73. Passa också på att införskaffa regnskydd i form av paraplyer, partytält eller regnjacka. svensk sommar är ändå svensk sommar, det går inte att komma ifrån.

Café

Finns det något bättre än att bara sitta ned på en solbelyst uteservering och njuta av sommarvärmen? Så länge sällskapet är och vädret är gott så kan man bli kvar nästa hur länge som helst. Framförallt om det finns lätt sommarmat i form av fräscha sallader, smörgåsar, pajer och annat mumsigt att tugga i sig under tiden. Besök ditt närmaste café i Haninge redan idag och njut.

God mat är inte bara en viktig del av sommaren, det är också en viktig del av semester, och naturligtvis är det viktigt att slippa undan vardagens matlagningsmåsten. I Haninge hittar du alltid  ett stort utbud av restauranger och caféer som passar både när du behöver utflyktsmat eller när du behöver förnyad energi under shoppingturen på Port 73.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”