Hitta de perfekta presenterna på Cervera i Haninge

Cervera i Haninge

Att hitta den perfekta presenten kan ibland kännas som en omöjlig uppgift. Särskilt till personer som ”har allt” eller som aldrig önskar sig något. Om du har en nära vän eller familjemedlem som snart fyller år eller kanske förtjänar att firas lite extra av någon annan anledning är Cervera i Haninge den perfekta present-letar-platsen för dig!

Cervera i Haninge erbjuder ett enormt urval av inredningsdetaljer och matlagningsredskap såsom grytor, vaser, knivar och ljusstakar. Helt perfekta presenter till vem som helst med andra ord. Prylar till hemmet och köket kan man aldrig få nog av, så även om din partner eller din mamma hävdar att de redan har allt de behöver kommer det aldrig bli fel att överraska med något fint från Cervera i Haninge. Nedan kan du läsa mer om vilka varumärken Cervera erbjuder, vilka produkter du har möjlighet att köpa och också under vilka öppettider butiken har öppet. Lycka till med presentletandet!

Ett brett urval av välkända varumärken

För att ge dig ett bättre hum om vad du kommer mötas av när du kliver in i en Cervera-butik kommer här en kort beskrivning av några av de varumärken du kommer kunna välja bland:

Iittala – Det finska varumärket Iittala erbjuder glas och porslin i klassisk och tidlös design. Varför inte skämma bort mamma med en uppsättning vinglas från den populära serien Essence eller slå till på en vacker Aalto-vas och ge bort till lillasyster i studentpresent? Iittala erbjuder funktionella och snygga prylar som passar in i de flesta hem!

Anders Petter – Köksredskap av riktigt hög kvalitet får du från Anders Petter, ett annat varumärke som du hittar hos Cervera i Haninge. Välj bland grytor, knivar och stekpannor med snygg design och ge bort till någon som älskar att experimentera i köket.

Georg Jensen – Det danska varumärket Georg Jensen är ett perfekt val för den inredningsintresserade. Du kommer säkert känna igen de vågiga ljusstakarna och blanka kannorna i rostfritt stål nästa gång du kliver in i en Cervera-butik. Glöm inte att hålla utkik efter de bästa erbjudandena på Cervera i Haninge för att köpa Georg Jensen till extra bra pris!

Smeg – Ett annat populärt varumärke när det kommer till köksprodukter är italienska Smeg. De tillverkar alltifrån kylar och ugnar till vattenkokare och brödrostar. En present från detta varumärke kommer garanterat bli en glad överraskning för mottagaren!

Öppettider för Cervera i Haninge

Haninge erbjuder ett utmärkt läge för shopping – det är nära till Stockholm city, men samtidigt tillräckligt långt bort för att undvika de riktigt stora massorna. Dessutom erbjuder Cervera i Haninge generösa öppettider mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helger. Det gör det enkelt att klämma in lite presentshoppning efter jobbet eller innan träningspasset på helgen. Och varför inte ta med hela familjen och göra det till en mysig aktivitet? I köpcentrumet finns nämligen både alltifrån butiker till restauranger och caféer med mat från världens alla hörn. Perfekt efter att ha sökt igenom hyllorna på Cervera efter den perfekta presenten!