Hemmafixare eller semesterfirare? Jula i Haninge hjälper dig med utrustningen!

Under sommaren och den tidiga hösten, när du har vilat upp dig under semestern och känner att energin börjar komma tillbaka, är det äntligen läge att ta tag i de där projekten som du gått och tänkt på under det övriga året. Allt från att slå i en spik i en glappande list till att bygga ett altandäck med utekök.

På Jula i Haninge Port 73 hittar du det mesta till dina byggprojekt. Där finns ett stort utbud för i princip hela hemmet, med allt från byggmaterial för badrummet till tapetseringsverktyg. På Jula vill man nämligen vara ett byggvaruhus för alla, såväl för den glade amatören som för byggproffset. Även du som jobbar inom bygg kan alltså svänga förbi vid behov av material, verktyg, yrkeskläder, skydd, eller liknande. Julas kunniga och serviceinriktade personal anpassar sig efter kundens nivå av kunskap. Ett tryggt alternativ oavsett projekt alltså.

Underlättar byggprojekten

Vid stora hemmaprojekt kan det vara skönt att ha kontakt med en och samma bygghandel. Då går shoppingen snabbare och tack vare Julas stora utbud blir det heller inte något problem att hitta det du söker.

Trädgård och friluftsliv

Men det är inte bara byggprodukter som gäller här. Även för sommarens och semesterns aktiviteter kan du hitta det du behöver på Jula i Haninge. Varuhuset erbjuder till exempel ett stort utbud för dig som är båtägare, men även för trädgårdsälskaren, fiskaren och friluftslivsentusiasten samt för dig som söker roliga spel och aktiviteter under semestern.

Aktiviteter och utomhusvistelse  kan vara efterlängtat nu under den varmare tiden på året, som kontrast till övriga årstider då många jobbar inomhus. Det finns helt enkelt en skön kontrast och avkoppling i att spela kubb, gräva i trädgårdslandet, fiska från en klippa, läsa i hängmattan eller vad du nu föredrar att ägna sommarledigheten åt.

Vill du ha tips på roliga sommarprojekt kan du alltid besöka Jula eller andra butiker i Haninge. Cervera, Blomsterlandet är bara några exempel på platser som kan innebära ny och härlig inspiration.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”