Coop Forum i Haninge | Port73

Handla allt du behöver på Coop Forum i Haninge

Coop Forum i Haninge är stormarknaden för hela familjen där du hittar allt och lite till. Mängd med ekologiska produkter och ett brett sortiment av färskvaror. Bland annat har de butikenstora frukt- och grönt-avdelningar, en fantastisk fiskdisk och ett eget bageri där du kan beställa tårtor perfekta till födelsedagar och andra tillfällen värda att fira.

De har öppet varje dag mellan 08.00-22.00. 

Lägesuppdatering

Det är mycket som händer just nu! Precis när pandemin ebba ut har ett ny utmaning uppstått för Coop. Nedan hittar du senaste uppdatering och allmän information om vad som gäller för Haninges Coop Forum.

Covid-19 restriktioner

Coop Forum i Haninge ombeder sina kunder att fortsätta vara försiktiga och undvika trängsel i butiken. Följ nedan råd för att minska trängsel i deras butik:

  • Handla ensam om möjligt.
  • Håll avstånd till andra i butiken, kunder såväl som personal. 
  • Försök undvika att handla de tider då det är som mest besökare i butiken. Det är oftast klockan 15.00-18.00 på vardagar. 
  • Beställ hemleverans om möjligt.

Coop Forum Haninge – Erbjudanden

Varje vecka har Coop Forum i Port 73 nya erbjudanden att välja och vraka bland. Du kan se Coop Forum i Haninges erbjudande här

Bli medlem i Coop Med Mera!

Du som medlem i Coop Med Mera kan förvänta dig fina personliga erbjudanden hos Coop Forum i Port 73, rabatter och poängbonusar samt grymma medlemspriser varje vecka. Coop Forum i Haninge samarbetar också med en rad olika partners genom vilka du kan utnyttja dina poäng till en mängd olika upplevelsepaket. Se vad du kan spendera dina poäng på här.

Coop Forum – Perfekt för barnfamiljer

Förutom Coop Forums unika medlemsprogram satsar de även lite extra på barnfamiljer. Coop Forum i Haninge anser att den yngre generationen förtjänar det bästa och det märks både i deras produktutbud och miljöarbete. För Coop är det självklart att alla skall ha råd att äta ekologiskt och genom att ha breddat deras ekoutbud har ökat deras ekologiska försäljning med 20%. Dessutom har deras egna varumärken Änglamark och Coop placerat sig i toppen av konsultföretaget Differs årliga undersökning av Sveriges grönaste varumärken.

 

Bor du eller har du vägarna förbi Haninge? Besök Coop Forum i Port 73 och handla allt du behöver inför veckan!