Handla allt du behöver på Coop Forum i Haninge

Coop Forum i Haninge

Coop Forum i Haninge är stormarknaden för hela familjen där du hittar allt och lite till. Här finns ett brett sortiment av färskvaror och ett stort utbud av ekologiska produkter.

Bland annat har Coop Forum Haninge i Port 73 stora frukt- och grönt-avdelningar, en fantastisk fiskdisk och ett eget bageri där du kan beställa tårtor perfekta till födelsedagar och andra tillfällen värda att fira.

I Haninge har Coop Forum öppet varje dag mellan 08.00-22.00.

Lägesuppdatering

Nedan hittar du senaste uppdateringarna och allmän information om vad som gäller för Coop Forum  i Port 73.

Covid-19 restriktioner

Coop Forum i Haninge ombeder sina kunder att fortsätta vara försiktiga och undvika trängsel i butiken. Följ nedan råd för att minska trängsel i deras butik:

  • Handla ensam om möjligt.
  • Håll avstånd till andra i butiken, kunder såväl som personal. 
  • Försök undvika att handla de tider då det är som mest besökare i butiken. Det är oftast klockan 15.00-18.00 på vardagar. 
  • Beställ hemleverans om möjligt.

Coop Forum Haninge – Erbjudanden

Varje vecka har Coop Forum nya erbjudanden att välja och vraka bland. Du kan se Coop Forum i Haninges erbjudande här

Bli medlem i Coop Med Mera!

Du som medlem i Coop Med Mera kan förvänta dig fina personliga erbjudanden hos Coop Forum i Port 73, rabatter och poängbonusar samt grymma medlemspriser varje vecka. Coop Forum i Haninge samarbetar också med en rad olika partners genom vilka du kan utnyttja dina poäng till en mängd olika upplevelsepaket. Se vad du kan spendera dina poäng på här.

Coop Forum ー sortiment anpassat efter barnfamiljer

Förutom Coop Forums unika medlemsprogram satsar de även lite extra på barnfamiljer. Coop Forum i Haninge anser att den yngre generationen förtjänar det bästa och det märks både i deras produktutbud och miljöarbete. För Coop är det självklart att alla skall ha råd att äta ekologiskt. Coop Forum har breddat sitt sortiment av ekologiska produkter deras ekologiska försäljning har ökat med 20%. Dessutom har deras egna varumärken Änglamark och Coop placerat sig i toppen av konsultföretaget Differs årliga undersökning av Sveriges grönaste varumärken.

Bor du eller har du vägarna förbi Haninge? Besök Coop Forum i Port 73 och handla allt du behöver inför veckan!

Coop Port 73 hemleverans

Har du inte möjlighet att besöka Coop Forum i Port 73 ー beställ hemleverans! Det är ett tryggt och smidigt sätt att få ihop vardagen. Coop erbjuder hemleverans under veckans alla dagar. 

Du kan också välja att själv hämta din mat ー då plockar Coop Forums kunniga personal ihop dina matvaror och du kan enkelt hämta upp kassarna på vägen hem från jobbet.