HAIR AND COSMETIC HANINGE

Head & Cosmetic frisör i Haninge | Port 73
Hair & cosmetic logotyp - Frisör Haninge | Port73

Välkommen in till vår frisörsalong och butik i PORT 73. Besök oss även på Facebook.

Telefonnummer: 08-777 05 10

Frisörer i Haninge – Port 73

Letar du efter frisörer i Haninge? Besök Port 73. Här hittar du två av Haninges främsta frisörer som erbjuder klippning och styling för hela familjen. Det finns inga frisörer i Haninge med mer erfarenhet och kunniga frisörer än Hair & cosmetic och Magic Hands.

Välkommen in!

Hair & cosmetic

Hair & cosmetics är din frisör i Haninge för hela familjen – dam, herr såväl som barn. Här sitter service i första rummet och oavsett om du är ute efter en simpel toppning eller en helt ny frisyr har de rätt lösning för just dina behov.

De har en bred uppsättning av professionella frisörer med bred kompetens och god kunskap om klassiska frisyrer såväl som de senaste trenderna. De strävar efter att alla, oavsett behov och önskemål, ska hitta rätt uttryck för dem och känna att de lämnat salongen nöjdare än någonsin.

Osäker på vad för frisyr du är ute efter?

Boka en tid idag hos Hair & cosmetic så hjälper de dig på traven. Har du ett behov av styling eller håruppsättning inför en festlighet kan de ordna både med makeup och styling anpassad efter dina önskemål och evenemanget. 

Flexibilitet och kundfokus står i rampljuset hos Hair & costmetics, så i slutändan går det mesta att ordna även vid väldigt snäva tidsramar. 

Magic Hands

Magic Hands är den perfekta stylisten för hela familjen. Hos dem får du tillgång till högkvalitativ service och professionella frisörer som kan allt inom färgning, klippning, slingor och balayage. 

Du som letar efter tips och råd om styling, hårvård och frisyrer kan alltid vända dig till Magic Hands. De erbjuder ett stort utbud av hår- och stylingprodukter där det finns något för alla behov och önskemål. 

Boka tid eller kom på drop-in hos Magic Hands

Magic Hands arbetar i alla lägen med kunden i fokus. Dina önskemål är deras ledord. Oavsett om du är intresserad att testa en tidlös, klassisk frisyr eller om du vill testa den senaste, djärvaste trenden säkerställer de bästa resultat.

Då behovet av styling och klippning kan komma plötsligt och inte alltid går att planera i förväg har Magic Hands frisör i Haninge tagit fram ett väletablerat drop-in koncept. Du kan komma in komma in när som helst du har tid och kan ändå vara säker på att du kommer bli omhändertagen inom kort.

Självklart kan du fortfarande boka tid.