HAIR AND COSMETIC HANINGE

Head & Cosmetic frisör i Haninge | Port 73
Hair & cosmetic logotyp - Frisör Haninge | Port73

Välkommen in till vår frisörsalong och butik i PORT 73. Besök oss även på Facebook.

Telefonnummer: 08-777 05 10

Bästa frisör i Haninge

Hair & cosmetics är frisörsalongen för hela familjen – dam, herr och barn. I våra välutrustade, fräscha lokaler Port 73 ger vi våra kunder frisyrer och hårvård som alltid utgår från de personliga önskemålen. Vi sätter service i främsta rummet och oavsett om du bara vill ha en enkel toppning, eller känner för en större förändring så hittar vi rätt lösning för just dina behov. Naturligtvis erbjuder vi också färgningar, och i vår salong hittar du också ett stort utbud av högkvalitativa hårvårdsprodukter. Om du har du tur så råder kampanjpriser på just den produkt du söker.

Inte helt säker på vad du är ute efter för frisyr? Ingen fara. Boka en tid hos oss så hjälper vi dig på traven. Om du har behov av styling eller håruppsättningar inför ett event eller festlighet så ordnar vi naturligtvis både make-up och styling som passar dig och de aktuella förutsättningarna. I de flesta fall kan vi också ta emot dig med kort varsel. Flexibilitet och kundfokus är viktigt för oss och i slutändan så brukar det mesta gå att ordna, så hör gärna av dig till oss även om tidsramarna är små.

Vi har en uppsättning fina frisörer i Haninge med bred kompetens och god kunskap om både klassiska frisyrer och de senaste trenderna. Vårt mål är att alla, oavsett behov och önskemål, ska hitta precis rätt uttryck och känna att de lämnar salongen nöjdare än någonsin. Naturligtvis erbjuder vi också skäggvård, och du som söker produkter för mer välmående skägg eller mustasch hittar alltid rätt stylinglösningar hos oss.

Vi på Hair & Cosmetics är övertygande om att ett välmående hår också bidrar positivt till välmåendet i stort. Kom in till oss och testa vad en ny frisyr kan jag göra för din vardag, och fråga oss gärna också om tips som kan underlätta din styling på hemmaplan. Vi vill att ditt hår ska må bra under lång tid framöver, och vet vilka produkter som kan underlätta för just ditt hår. För att du inte ska behöva lägga mer pengar än nödvändigt så hittar du självklart också kampanjerbjudanden på utvalda stylingprodukter, och produktserier hos oss.

Unna dig en stund av lugn, service, trygghet och egentid. Välkommen till Hair & Cosmetics i Port 73 – ditt köpcenter Haninge.