DOLLARSTORE HANINGE

DollarStore

Välkommen till Dollarstore i Port 73  – ditt köpcenter i Haninge.

Telefonnummer: 075-24 70 197
Mailadress: haningebutik@dollarstore.se
Hemsida: https://dollarstore.se/

Dollarstore i Haninges öppettider hittar du här.

Dollarstore haninge – Allt i en butik för dig

Yeeeeha! DollarStore är en upplevelse utöver det vanliga. Med över 12.000 produkter i sortimentet är det lätt att hitta nya favoriter till sig själv, sin familj eller sitt hem. Hos oss är kunden kung och vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda ett brett sortiment till landets lägsta priser. Personalen på DollarStore i Haninge ställer alltid upp och erbjuder dig service utöver det vanliga.

I dagsläget finns det inga andra butiker i Sverige som kan erbjuda ett så stort sortiment till DollarStores låga prisnivå. I butiken råder mottot ”Lågt pris – varje dag”. Det innebär att vi aldrig höjer eller sänker våra priser i samband med aktiviteter eller kampanjer. Hos DollarStore kan du handla för samma låga prispunkt – året runt. No monkey business, helt enkelt.

På DollarStore finns det något för alla smaker. I sortimentet hittar du bland annat skönhetsprodukter, kläder, köksredskap, porslin, textil, inredning, belysning, verktyg, resväskor, pyssel, leksaker, städartiklar, förvaring, djurmat, partyartiklar, möbler, godis och snacks. Så vi skojar inte när vi säger att det verkligen finns något för alla. Vi önskar dig varmt välkommen in till oss på Port 73, så hjälper vi dig att hitta dina nya favoriter till mighty fine prices.