DEICHMANN HANINGE

Välkommen till Deichmann i Port 73 – ditt köpkvarter i Haninge.

Tel: 08-777 58 32
Hemsida: http://www.deichmann.com

Deichmann i Port 73 är skobutiken där du hittar allt du kan tänka dig inom skor. Oavsett fot- och plånboksstorlek, temperament, humör och oavsett din smak och din stil. Deichmann Haninge har skor som passar alla smaker. Hos oss handlar du som det passar dig. Vill du ha tips och vägledning hjälper våra trevliga och kunniga medarbetare dig mer än gärna. Om du föredrar att handla snabbt och enkelt står storlekar redan framme och det är fritt fram att prova så många skor du vill! Bra va?

Deichmann är ett familjeföretag som grundades i Essen i det tyska Ruhr-området redan år 1913. Med en hundraårig historia i ryggen har vi samlat på oss en kompetens som är svårslagen i branschen idag, Deichmann-gruppen omfattar 3600 butiker i 24 länder med sammanlagt cirka 36 000 medarbetare runt om i världen. Med vårt breda skosortiment för alla åldersgrupper är vi är ledande i Tyskland och Europa.

En viktig nyckel till detta är naturligtvis att vi prioriterar både pris och funktion, men också att vi i vårt arbete alltid strävar efter att erbjuda våra kunder de senaste trenderna inom skomode.

När du besöker oss kan du därför alltid vara säker på att hitta uppdaterade kollektioner med det allra senaste inom skor för alla åldrar och familjemedlemmar.

För att säkerställa ett utbud med något för alla erbjuder vi en bred produktkatalog som omfattar många märken och modellen. Vi vet att smaken varierar och vill att du skall känna att du som kund alltid kan hittat skor som passar just din stil och dina behov. Förutom traditionella märken som Medicus, Gallus och Elefanten erbjuder vi eleganta och högkvalitativa skor av märket 5th Avenue. För våra yngre kunder har vi också den trendiga och ständigt uppdaterade kollektionen Graceland som alltid erbjuder det senaste i skomode.  Om du är idrottsutövare eller av andra anledningar har behov av mer sportiga skor för aktiva dagar så rekommenderar vi våra sportskor av märket Victory. Utöver det hittar du alltid märken som  Adidas, Nike, Puma och Kappa hos oss. Vi lovar inte bara våra kunder det senaste modet till låga priser utan också bra kvalitet.