Dam skomode höst 2021 | Deichmann i Port 73 i Haninge

Dam skomode hösten 2021

Deichmann i Port 73 är skobutiken där det finns något för alla. Läderskor. Högklackade stövlar. Flip-flops. Sandaler. Märkesskor. Träningsskor. Och mycket, mycket mer. Hos Deichmann hittar du alltid de senaste trenderna inom skovärlden. 

Hösten är alldeles runt hörnet, om inte redan här, och det är dags att lägga sandalerna och flip-flopsen på hyllan. SMHI (Sveriges Meteorologiska och Hydrologiska Institut) definierar att den meteorologiska hösten infaller då dygnsmedeltemperaturen är sjunkande och att den varit lägre än 10°C fem dygn i rad. Det innebär aningen mer robusta och varmare skor, inte bara för att skydda mot kylan, utan även för att skydda mot regn och rusk. 

Nedan har vi listat de några av de hetaste höstskorna för damer att hålla utkik efter 2021.

Trend 1 – Regnstövlar

Ja, gamla klassiska regnstövlar är än i mode! Modevärlden har omfamnat funktion och komfort under de senaste säsongerna, utan att kompromissa med stilnivån. Efter vandringskängornas och fritidssandalernas dominans får nu regnstövlarna äntligen stå i rampljuset. 

Trend 2 – Over-knee stövlar

Hade de stora modehusen som The Row, Burberry och Alberta Ferretti fått bestämma hade alla stövlar slutet långt över vaderna. Knähöga stövlar gör sig extra snygga till höstens andra succé inom klädvärlden – den stickade klänningen.

Trend 3 – Färgkontraster

Skomode behöver självfallet inte enbart handla om typ av sko, lika viktigt är det med dess design. Och i höst har raka linjer, kontrasterande sulor och tvåfärgade läder blivit en uppmärksammad detalj. Med sådana visuella inslag kommer dina höstskor dra ögonen till sig och komplettera resten av din look utan att ta över för mycket. Spela på kontraster och du kan bryta av en annars så monokrom utstyrsel. 

Trend 4 – Kängor

Kängor har varit ett populärt mode sedan en lång tid tillbaka, både hos män och kvinnor. Och i år är inget undantag. Den snörade kängan är glödhet nu som går att matcha med egentligen vilket klädesplagg du vill.

Köp billiga och trendiga skor hos Deichmann i Port 73

Förhoppningsvis har du nu fått lite inspiration inför valet av årets höstsko som förhoppningsvis gör det lite lättare att välja bland det gigantiska utbudet av skor Deichmann i Port 73 erbjuder. 

Är skomode lite av en djungel för dig och du önska få tips och vägledning? Kom förbi Deichmann i Port 73 så hjälper deras trevliga och kunniga medarbetare dig mer än gärna. 

Vare sig du är ute efter höstens trendigaste skomode, ett par robusta, vattentäta läderskor, snygga högklackade stövlar eller eleganta märkesskor så har Deichmann i Port 73 skona för dig.