Dags att dekorera om hemma? Besök Jula i Haninge

Att göra om hemma behöver inte innebära stora och dyra renoveringar. Det kan räcka med att tapetsera om, sätta upp en ny lampa eller något så enkelt som att köpa nya kuddar till soffan för att skapa ett helt nytt utseende i ett rum. För att göra det ännu smidigare är det en god idé att besöka en butik som erbjuder det mesta inom hus och hem. Hos Jula Haninge i Port 73 hittar du allt inom bland annat färg, belysning, kläder, trädgård, fritid och hem. På så sätt kommer du kunna hitta allt det du behöver för att ge sovrummet, köket eller hallen ett riktigt lyft.

Jula Haninge har något för alla hemmafixare

Jula i Haninge erbjuder inte mindre än 2 600 m² fulla av snygga och praktiska varor inom hela åtta kategorier – verktyg & maskiner, bygg & färg, el & belysning, kläder & skyddsutrustning, trädgård, fritid, bil & garage samt hem & hushåll. Här kommer hemmafixare med alla typer av behov alltså kunna hitta det de söker. För dig som är ute efter nya detaljer för hemmet finns det en mängd snygga lyktor, lampor och smarta maskiner som gör vardagen enklare. Skulle du ha svårt att hitta det du söker finns den kunniga personalen på Jula Haninge där för att hjälpa dig.

Besök Jula i Haninge eller någon av de andra inredningsbutikerna i Port 73

Förutom Jula Haninge erbjuder Port 73 en stor bredd av butiker och restauranger. För dig som är på jakt efter snygga inredningsdetaljer och saker för hemmet är även Cervera bra alternativ. Där hittar du allt du kan tänka dig inom matlagning och dukning, men också moderna pjäser som vaser från Klong eller de klassiska träfigurerna från Kay Bojesen. Det är även en butik som är perfekt för sommarens alla kalas när det är dags att leta present! Letar du däremot gröna växter och färgsprakande blommor till trädgården eller balkongen är det Blomsterlandet du ska besöka. Här kommer du kunna hitta något för alla årstider med hållbarhetsgaranti för krukväxter samt snittblommor och växtgaranti på trädgårdsväxter. Här kan du helt enkelt vara säker på att få det allra bästa. Dessutom erbjuder de även vackra krukor, tillbehör och andra små inredningsdetaljer som kan hjälpa dig att piffa till hemmet eller trädgården lite extra. Välkommen till Port 73 i Haninge!