Coop Forum i Haninge – affären med något för alla

Coop Forum Haninge

När du vill kunna pricka av så många saker som möjligt på inköpslistan är Coop Forum Haninge en riktigt bra plats att besöka. Det är nämligen en stormarknad med alltifrån livsmedel till städprodukter, leksaker och hygienartiklar. Det gör att du slipper rusa runt bland olika butiker och förlora tid från din redan fullspäckade vardag. Ta dig istället till Coop Forum Haninge och hitta allt du behöver på en och samma plats. Perfekt på väg hem från jobbet eller under helgen för att storhandla till den kommande veckans matsedel! Dessutom har affären ett utmärkt läge med närhet till en mängd andra butiker, restauranger och tjänster, vilket betyder att du kan göra det till en heldagsutflykt med hela familjen.

Ett stort utbud av ekologiska varor

Idag satsar de flesta matvarubutiker på ett allt grönare och mera hållbart utbud och du kan hitta en mängd ekologiska livsmedelsprodukter på Coop Forum Haninge. Det är viktigt att alla tar ett aktivt ansvar kring produktionen av mat och andra typer av produkter för att vi ska kunna lämna efter oss en så välmående planet som möjligt till kommande generationer. Odlingen ska ske på ett hållbart sätt både för miljön och människan, och tillverkningen av produkter ska helst ske med återvunna material för att inte sätta press på naturens ändliga resurser. Ta ditt ansvar och handla ekologiskt!

Ta del av fina rabatter och erbjudanden

En annan riktigt bra sak som du får ta del av när du handlar på en stormarknad som Coop Forum Haninge är att de ofta har olika rabatter och erbjudanden. Coop Forum Haninge har nya erbjudanden på olika varor varje vecka, vilket gör att du kan spara mycket pengar jämfört med om du hade besökt den lilla närbutiken. Försök att sätta dig ner och planera vad du behöver handla för den kommande veckan för att både slippa känna stress över vilken mat du ska laga varje dag och för att få mer mat för pengarna. Dessutom är det alltid enklare att handla när du har en lista att gå efter och risken blir mindre att du börjar plocka på dig saker som du egentligen inte behöver.

Coop Forum i Haninge – öppettider och vägbeskrivning

Oavsett om du ska handla mat eller försöka hitta en leksak till ett kommande barnkalas så hittar du det på Coop Forum. Butiken ligger på nära avstånd från Haninge, men också endast 20 minuter från Stockholm city och kan ta dig dit med både bil och kollektivtrafik. Coop Forum Haninge öppettider är kl. 08.00 – 22.00 varje dag, men kontrollera gärna deras webbplats för ändrade öppettider under helgdagar.  Välkommen till matvarubutiken för hela familjen!