COOP FORUM HANINGE

Coop forum Haninge erbjudanden | Port73

Välkommen till Coop Forum i  Port73!

Tel: 010-741 70 00
Hemsida: http://www.coop.se

Öppettider
Alla dagar 8-22

Helgdagar

Januari
Nyårsdagen: 9-20

April
Skärtorsdagen: 8-22
Långfredagen: 8-22
Påskafton: 8-20
Påskdagen: 8-22
Annandag Påsk: 8-22
Valborgsmässoafton: 8-22

Maj
Första maj: 8-22
Kristi himmelsfärd: 8-22
Pingstdagen: 8-22

Juni
Sveriges nationaldag: 8-22
Midsommarafton: 8-18
Midsommardagen: 9-20
Midsommarsöndagen: 8-22

December
Julafton: 8-15
Juldagen: 9-18
Annandag jul: 8-20
Nyårsafton: 8-19

Coop Forum Haninge – Ekologisk och färsk mat

Coop Forum i Port73 är stormarknaden för hela familjen där du alltid hittar massor av ekologiska produkter och ett brett sortiment av färskvaror. Bland annat erbjuder butikenstora frukt & grönt-avdelningar, en fantastisk fiskdisk och dessutom har de ett eget bageri där du kan beställa egendesignade tårtor perfekt till födelsedagar. Du handlar naturligtvis också enkelt och smidigt med ShopExpress. En annan bra sak är att Coop Forum Haninges öppettider är väldigt generösa och sträcker sig mellan kl. 8:00-22:00 varje dag.

En viktig del av Coop Forums koncept är att erbjuda ett brett utbud i fråga om matvaror men även hygien, fritid och hushåll. Vi vet att tid är värdefullt och strävar efter att våra kunder enkelt och effektivt skall kunna hitta det de söker inom många olika områden. Dessutom vill vi innebära ett prisvärt alternativ. Det kan vi vara tack vare våra egna varor, alltid handplockade och framtagna utan onödiga mellanhänder samt billigare än övriga produkter på samma hylla.

Vårt prispressande arbete är möjligt tack vare att det är våra kunder som äger Coop. Det faktum att vi är många gör att vi tillsammans blir stark aktör både i fråga om pris och kvalité.

Coop Forum Haninge är en av cirka 659 Coop-butiker i Sverige som ägs av sammanlagt 3,4 medlemmar fördelat över 32 konsumentföreningar. Ett upplägg som hela tiden motiverar oss att stå på konsumenternas sida i alla lägen och som bidrar till att verksamheten skall stämma överens med vad medlemmar efterfrågar och prioriterar.

Du som blir medlem i Coop Med Mera kan dessutom förvänta dig fina personliga erbjudanden, rabatter och poängbonusar samt bra medlemspriser varje vecka. Vi samarbetar också med olika partners genom vilka du kan utnyttja dina poäng till en mängd olika upplevelsepaket.

Förutom vårt unika medlemsprogram satsar Coop Forum lite extra på barnfamiljer. Vi anser att den yngre generationen förtjänar det bästa och det märks både i vårt produktutbud och i vårt miljöarbete. För oss är det självklart att alla skall ha råd att äta ekologiskt och genom att bredda vårt ekoutbud har ökat vår ekologiska försäljning med 20%. Dessutom har våra egna varumärken Änglamark och Coop placerat sig i toppen av konsultföretaget Differs årliga undersökning av Sveriges grönaste varumärken.