CHOPCHOP ASIAN EXPRESS

Chopchop logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen in och få dig en smakupplevelse hos en av alla bra restauranger i Haninge.

Hemsida: www.chopchop.se

Avvikande öppettider 2018:
Midsommarafton: 10-15
Midsommardagen: Stängt
Julafton: 10-14
Juldagen: Stängt
Nyårsafton: 10-17
Nyårsdagen: 12-20

Välkommen till det asiatiska köket. Hos Chop Chop i Haningehittar du en massa härliga asiatiska maträtter som Cashew Chicken, Thai Chicken curry  på menyn. Du väljer om du önskar ris, nudlar eller stekt ris till. Du behöver inte vara orolig för att gå hungrig från Chop Chop Haninge, portionerna är alltid generösa.
Hos oss erbjuds du måndag till fredag alltid dagens rätt för 88 kr och då ingår två stycken maträtter från menyn med läsk och kaffe. Och du som är medlem i Port73:s kundklubb får dessutom fyra stycken frasiga vårrullar på köpet.

Vi på Chop Chop i Haninge erbjuder Asiens bästa smaker mat on-the-go. Ett utmärkt lättillgängligt och smidigt alternativ när du blir hungrig under shoppingturen på Port 73.  Vi är också beviset på att snabb mat faktiskt kan vara högkvalitativ. Detta säkerställer vi genom att endast fokusera på några få saker som vi sedan gör extremt väl. Dessutom använder vi alltid högkvalitativa råvaror som dagligen förbereds på plats, såser med otroliga smaker och pannor som hettas upp till 350 grader. Avgörande inslag för att lyckas med asiatisk matlagning.

Hos oss har du alltid möjlighet att utforma portionerna efter dina behov. Välj mellan small, medium, large eller kanske en barnportion och bestäm själv vilken bas som skall ligga till grund för din rätt.

Bland våra rätter kan du sedan vara säker på att hitta något för dig, naturligtvis erbjuder vi också vegetariska alternativ. Utöver detta hittar du exempelvis rätter som Yakiniku, Cashew Chicken, Teriyaki Salmon, Thai Chicken Curry och Onion Beef hos oss. Vissa starkare än andra, men alla lika välsmakande och genuina med färska grönsaker som selleri, paprika, vårlök, minimajs och zucchini.

Den perfekta matupplevelsen för dig som vill komplettera shoppingupplevelsen med en mättande och tillfredställande måltid.

Vi på Chop Chop i Port 73 strävar i alla lägen efter att vara informativa vad gäller ingredienser som kan orsaka allergier, och du som har speciella önskemål eller frågor kan alltid kontakta vår kunniga personal som kan informera dig om om förutsättningarna för de rätter som erbjuds för tillfället.