CERVERA HANINGE

Cervera butiker i Haninge | | Port 73
Cervera butiker öppnas nu i Haninge | Port 73

Välkommen att inspireras hos Cervera, en av Port 73:s Haninge-butiker.

Tel: 08-7455740
Email:  Port73@Cervera.com 
Website: http://www.cervera.se

Cervera i Port 73 har allt för ditt hem

Cervera i Port 73 erbjuder ett brett sortiment av produkter för matlagning, servering och dekoration i en inspirerande butiksmiljö. Den kunniga personalen hos Cervera i Haninge ger alltid bästa service och hjälper kunden att hitta något som passar dennes behov. Cervera är därmed den perfekta butiken när du ska köpa present till födelsedagar, student eller bara vill ge bort något fint till någon som du tycker om.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa designprodukter som underlättar vardagen och umgänge i hemmet. Med en övertygelse om att funktionella och estetiskt tilltalande produkter inspirerar människor och ger hushållet mervärde, strävar vi alltid efter att erbjuda ett brett men noga utvalt och genomtänkt utbud av varumärken.

Men, inte bara vårt sortiment är tänkt att motivera kunderna. Vi vill inspirera i flera led och lägger därför mycket kraft på att göra våra butiker inbjudande och vackert dekorerade. Att ge visuella exempel på i vilka sammanhang våra produkter kan användas anser vi vara något som tydliggör våra vision och vårt koncept ytterligare.

Idag består Cerverakedjan av sammanlagt 68 fysiska butiker, med en spridning från Luleå i norr till Malmö i söder. En av dessa är Cervera i Haninge där du hittar varumärken från exempelvis Anders & Petter, Table Top Stories, Global, Design House Stockholm, Orrefors, Georg Jensen, Iittala och Le Creuset bland många andra.

Oavsett om du är ute efter köksredskap, baktillbehör, porslin, bestick samt andra bordstillbehör, textil, möbler eller inredningsdetaljer kan du vara säker på att hitta det du söker hos oss. Vi erbjuder också ett brett urval av lampor och belysning för just ditt hem.

Vi bedriver ett kundorienterat arbete och vill att alla skall känna att det finns mycket att vinna på att besöka vår butik. Därför är du varmt välkommen att bli medlem i Cervera Club där du inbjuds till klubbdagar med rabatt på stora delar av vårt sortiment. Ett medlemskap i vår kundklubb innebär naturligtvis också specialerbjudanden, förhandsinformation om nyheter och kommande rabatter samt inbjudningar till roliga event. Dessutom ingår Till Bords, vårt utskick där du kan ta del av inspirerande tips, råd, idéer, nyheter och trender.