Cervera Haninge – Allt för hus och hem

Cervera i Haninge

Cervera är Sveriges största butikskedja för produkter till köket, bordet och hemmet, för matlagning, servering och inredning. Det är den perfekta butiken för alla tillfällen, när du vill köpa en present till födelsedagar, studentfirande eller bara vill ge bort något fint – eller när du själv behöver någon utrustning eller annan produkt i hushållet. 

Cervera i Haninge hos Port 73 erbjuder högkvalitativa designprodukter som underlättar vardagen och umgänge i hemmet. Deras övertygelse om att funktionella och estetiskt tilltalande produkter som dagligen inspirerar människor och ger hushållet mervärde. 

Men det är inte bara sortimentet av kvalitetsprodukter i Cervera i Port 73 som är tänkt att inspirera och motivera. Deras mål är att skapa en behaglig och smidig helhetsupplevelse genom hela köpprocessen. Därför är likaväl alla Cerveras butiker inbjudande och vackert dekorerade för att du ska känna dig som hemma – Cerverabutiken i Port 73 inte ett undantag.

Vad finns i Cerveras sortiment?

Cervera hos Port 73, precis som alla andra Cerverabutiker, erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, servering och inredningsdetaljer. Sortimentet består av noga utvalda produkter från välkända varumärken som i många år har stått för hög kvalitet och kreativ design – men även ett sortiment av trendiga och innovativa nyheter.

Matlagning

Tre mål om dagen, 365 dagar om året blir 1095 måltider per år. Det är många timmars slit i köket. För att det både ska vara roligt att laga god mat behövs rätt förutsättningar. I det här fallet: bra köksutrustning och redskap. 

Cervera erbjuder ett brett utbud av köksutrustning och redskap för alla tillfällen inklusive bland annat, men inte begränsat till:

 • Grytor, stekpannor och kastruller
 • Knivar, skärbrädor och knivlister
 • Stekspadar, slickepottar och andra redskap
 • …och mycket, mycket mer

Servering

Men vad är roligare än att laga maten? Att äta den självfallet! Även här är det viktigt med rätt verktyg för att göra matupplevelsen så trevlig som möjligt. I Cerveras utbud hittar du ett gigantiskt utbud av allt från muggar och skålar till bestick och tallrikar & assietter av olika typer, för alla maträtter, drycker och tillfällen.

Inredningsdetaljer

Slutligen erbjuder Cervera i Haninge även olika inredningsdetaljer för varje del och rum av hemmet. Allt från belysning, möbler och förvaring, till skulpturer och dekoration för jul såväl som påsk.

Varumärken du hittar hos Cervera

Nedan är några exempel på varumärken du hittar inom Cerveras utbud. Du kan se samtliga varumärken  på Cerveras webbplats:

 • Anders Petter
 • Aarke
 • Ferm Living
 • Hamilton Beach
 • HAY
 • Le Creuset
 • Rörstrand
 • Steamery

Cervera: rabatt

Vill du unna dig en exklusiv inredningsdetalj eller ge bort högkvalitativ köksutrustning? Se om varan är en del av en kampanj eller finns till rabatterat pris. Vår julkalender är en omtyckt kampanj ー erbjudandena gäller både online och på Cervera i Port 73 samt i alla våra andra Cerverabutiker.

Ta ditt ansvar, handla online!

I och med covid-19 har alla Cervera butiker lagt extra krut på att du ska kunna handla trygg och enkelt från ditt eget hem. Du har tre alternativ när du vill köpa något från Cervera:

Handla på cervera.se

På cervera.se hittar du hela Cerveras sortiment av produkter inom hem och kök. Snabba leveranser – både till ombud och butik. Kontakta Cervera i Haninge så lämnar de över din beställning på ett sätt som passar dig – de kan t.ex. möta dig utanför butiken så att du inte behöver gå in. 

Reservera på cervera.se

Du kan enkelt reservera dina varor på cervera.se och hämta upp dem när det passar dig. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Cervera i Port 73 så hjälper dem att hitta den bästa lösningen för dig!

Ring eller mejla in din beställning

Behöver du lite extra hjälp under rådande omständigheter? Du kan både ringa och mejla in din beställning till närmsta butik, betala hemifrån via Swish och hämta upp beställningen utanför Cervera i Haninge. 

Cervera: öppettider

Vardagar: 10-20

Lördagar: 10-18

Söndagar: 10-18