Sugen på en burgare? Besök Burger King i Haninge

Burger King i Haninge

The Whopper, “America’s Favourite Burger”.

Burger King har serverat burgare sedan 1954, och har kommit att bli en av världens största och bästa hamburgerrestauranger i världen. Är du sugen på en saftig burgare så slår Burger King i Haninge aldrig fel. 

Grillade hamburgare gjorda på 100% nötkött med krispiga pommes och allt annat som är ett måste för en bra hamburgare. Självfallet erbjuder de även vegetariska alternativ såväl som utsökta efterrätter som klassiska milkshakes och glass. 

Burger King i Port 73 strävar alltid efter att vara en angenäm matupplevelse för alla – barn såväl som vuxna. Titta in hos dem under shoppingturen, och låt deras burgare och andra rätter fylla din mage och inspirera dig till fortsatta inköp. 

Ny logga!

Vi vet inte om du märket, men Burger King har fått en helt ny logga inför 2021 som ingår i den första totala omprofileringen de gjort på 20 år! 

Kanske den största förändringen är att Burger King gjort sig av med den gamla röda, gula och blåa loggan som vi alla är så bekanta med och ersatt den med en logga som är mycket mer minimalistisk. Det nya specialanpassade typsnittet är lämpligt nog döpt “Flame” som är aningen rund och djärv som tagit inspiration av deras mat som ofta beskrivs som “rund, djärv och god”. Det enda som kvarstår av den gamla loggan är brödet som Burger King-texten omfamnas av.

Den nya loggan för Burger King i Haninge och alla andra BKs runt om i världen är simpel, trendig och har en viss retrokänsla till sig. Detta är dels på grund av att den är inspirerad av loggan som användes mellan 1969 och 1999. 

Uppdatering: Covid-19 restriktioner

Burger King följer Folkhälsomyndighetens restriktioner enligt de senaste reglerna som trädde i kraft den 1 juli. Alltså gäller numera att högst 8 personer får sitta tillsammans inomhus. 

Kom ihåg att tidigare bestämmelser gällande sittande förtäring och minst en meters avstånd mellan sällskap fortfarande gäller.

Port 73s Burger King ber dig visa fortsatt respekt för din medmänniska och undvika trängsel i så stor utsträckning som möjligt för att skydda dig själv såväl som andra i din omgivning.

Vad som gör Burger King så speciell

Burger King i Port 73 har den grillade smaken som sitt signum. Oavsett vilken hamburgare du väljer så har alla en touch av grillat eftersom de tillagas över öppen eld med hjälp av högteknologiska grillar från USA. Burger King som kedja har som tidigare nämnt över 50 års erfarenhet av grillning och tack vare det är de experter på att lyfta alla olika smaker, heta som milda. Burger Kings långa historia innebär däremot inte att de ställer sig tveksamma till utveckling av deras meny.

Tvärtom! Burger King förändrar löpande sitt utbud och är vid det här laget mer än “bara” en hamburgerrestaurang. Burger King i Haninge har snacks, söta rätter och många andra valmöjligheter för den som är sugen på ett mellanmål. Du som vill bygga på eller förändra din meny har naturligtvis alla möjligheter att göra detta på många olika sätt efter ditt tycke och smak. Oavsett vad du beställer i slutändan kan du dock alltid vara säker på att de allra bästa råvarorna används i tillagningen när du besöker Burger King i Port 73 i Haninge.

Burger Kings i Port 73 öppettider:

Alla dagar 10-21.