BURGER KING HANINGE

BurgerKing restaurang i Haninge | Port 73
BurgerKing logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen till Burger King, en av många restauranger i Haninge!

Hemsida: www.burgerking.se

Öppettider:
Alla dagar 10-21

Burger King Port 73 bjuder på grillade hamburgare gjorda på 100% nötkött med krispiga pommes och allt annat som är ett måste för en bra hamburgerrestaurang. Men det finns annat att beställa också förutom hamburgare. Hos Burger King i Haninge kan du även beställa en god milkshake och glass eller vad sägs om en hot brownie med chokladfyllning och mjukglass? Till dig som letar efter ett vegetariskt alternativ erbjuds vegetariska hamburgare på menyn. Ta med dig barnen och gör ett besök hos Burger King i Port 73, här finns en lekhörna för alla barn där de kan leka. När det är varmare ute kan du även äta din hamburgare utomhus på uteserveringen, i slutändan är det ändå något verkligen speciellt med smaken av grillat när solen skiner.

Den grillade smaken är vårt signum. Oavsett vilken av våra hamburgare du väljer så har alla en touch av grillat eftersom de tillagas över öppen eld med hjälp av högteknologiska grillar från USA. Burger King som kedja har över 50 års erfarenhet av grillning och tack vare det är vi experter på att lyfta alla olika smaker, heta som milda. Burger Kings långa historia innebär däremot inte att vi ställer oss tveksamma till utveckling av vår meny.

Tvärtom förändrar vi löpande vårt utbud och är vid det här laget väldigt mycket mer än ”bara” en hamburgerrestaurang. Vi har snacks, olika söta rätter och många olika valmöjligheter för den som är sugen på ett mellanmål. Du som vill bygga på eller på andra sätt förändra din meny har naturligtvis också alla möjligheter att göra detta på många olika sätt. Oavsett vad du beställer i slutändan kan du dock alltid vara säker på att de allra bästa råvarorna används i tillagningen.

Löpande erbjuder vi naturligtvis olika kampanjer då du som kund hos oss kan prova på tillfälliga gästburgare eller då du kan få olika menyer till billigare pris. För dig som är på shoppingtur med familj och barn finns det också barnanpassade menyalternativ att välja bland.

Burger King i Port 73 strävar alltid att vara en angenäm matupplevelse för alla – barn som vuxna. Titta in hos oss under shoppingturen, och låt våra goda hamburgare eller andra rätter inspirera dig till fortsatta inköp.