KLACKENBERGS BÖCKER & PAPPER I HANINGE

Böcker & Papper bokhandel i Haninge | Port 73

Välkommen till en riktig bokhandel önskar Klackenbergs i Port 73 med personal.

Tel: 08-741 02 00
Epost: port73@bockeropapper.se
Hemsida: http://www.bockeropapper.se

Välkommen till Klackenbergs Böcker & Papper Haninge

Klackenbergs Böcker & Papper i Haninge är en familjeägd bokhandel i Port 73 med ett brett sortiment för både stora och små läshungriga. När du ska shoppa i Haninge är ett besök hos oss ett måste, oavsett om du vill handla till dig själv eller till andra. Självklart hjälper vi också till med paketinslagning, för att säkerställa att du kommer hem med inte bara givande utan även vackert innehåll.

Utöver böcker hittar du även spel, pussel, pyssel, kort, almanackor och presenter till jubilarer, värdar och värdinnor i vårt sortiment. Självklart erbjuder vi också massor av produkter som gör skolarbetet lite roligare, och för den som är ute efter att förnya sitt kontorsmaterial har vi flera olika lösningar. För dig som i jakten på present är osäker på vilken eller vilka gåvor som passar bäst för sammanhanget kan du få tips och råd från vår engagerade och serviceinriktade personal. Förutom det så är alltid presentkort från oss ett uppskattat alternativ.

Vi har alltså en stor bredd, men brinner lite extra för böcker. Hos Klackenbergs i Port 73 hittar du skönlitteratur, facklitteratur, pocketböcker samt barn- och ungdomsböcker bland mycket annat.

Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker hos oss kan vi alltid beställa hem just den titel du efterfrågar, oavsett förlag. För den verkligt läshungrige rekommenderar vi också medlemskap i bokcirkeln Läslustan. Som medlem får du 54 nya boktitlar för endast 379 kronor. Du väljer då själv vilka av böckerna du vill läsa, samt i vilken ordning och takt du vill läsa dem. Vid bokcirkelns slut behåller du också alltid den bok som du just då har hemma. Passa på att bli medlem i Läslustan redan idag! Ju tidigare du blir medlem desto längre tid har du på dig att njuta av många trevliga läsupplevelser.

Klackenbergs strävar dessutom aktivt efter att lyfta frågan om ungas läsning. Detta märks naturligtvis dels i vårt utbud, men också i vårt blad Läslampan. I detta riktar vi ljuset på barns läsning via författarintervjuer, recensioner, spännande fakta och boktips som framförallt riktar sig till barn mellan 6-12 år samt deras föräldrar.