BLOMSTERLANDET HANINGE

Blomster Landet butiker i Haninge | | Port 73
Blomster Landet butiker öppnas nu i Haninge | Port 73

Välkommen in till Blomsterlandet Haninge redan idag!

Tel: 08-522 458 60
Hemsida: http://www.blomsterlandet.se

Blomsterlandet Haninge erbjduer goda köpevillkor och växtgaranti

Blomsterlandet är en svensk butikskedja med 53 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr.
Blomsterlandet Haninge erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, exempelvis buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Vår inspirerande oas är en av Port 73:s butiker och har dessutom en stor trädgårdsmarknad där du hittar allt för din trädgård.

Vi vet att växtlighet och blommor berör i alla typer av sammanhang. Vi vet också att kraven på våra produkter är, och ska vara högt ställda. Genom en kombination av service, kunskap, inspiration och engagemang strävar vår kunniga personal alltid efter att erbjuda kunderna ett högkvalitativt, färgsprakande och prisvärt utbud där endast fantasin sätter gränserna.

För att säkerställa att vår produktkatalog verkligen motsvarar kundernas högt ställda förväntningar prioriterar vi att i så hög grad som möjligt ha god insyn i produkternas bakgrund. Vi vill med andra ord veta var varorna kommer ifrån och gör oftast våra inköp direkt från odlaren, utan onödiga mellanhänder. När möjlighet finns strävar vi också efter att ta in svenskodlade växter från lokala odlare.

För att du som kund skall bli helt nöjd och känna dig trygg när du handlar hos oss hos erbjuder vi dessutom goda köpevillkor och växtgaranti.
Vi har 30 dagars öppet köp på krukväxter och tillbehör, hållbarhetsgaranti för krukväxter samt snittblommor och växtgaranti på trädgårdsväxter.
Detta innebär att du alltid kan få med dig sunda, sortäkta och högkvalitativa växter hem från Blomsterlandet i Port 73.

Ett medvetet och ansvarstagande miljöarbete är ytterligare en viktig ingång i Blomsterlandets verksamhet, och all vår personal är utbildad i fråga om att minska användandet av bekämpningsmedel. Du som konsument kan alltså också känna dig säker på att få kompetenta och pålästa tips och råd på alla eventuella frågor om alternativa, glyfosatfria vägar att bemöta ogräs och skadedjur.

Har du frågor om växter, odling eller trädgårdsprojekt kan du alltid fråga oss. Om du dessutom går med i Blomsterlandets kundklubb Green room kan du inspireras av idéer, experter, erbjudanden och tips – året runt. Tillsammans gör vi världen, och vardagen lite grönare!