EVA B’S BLOMMOR HANINGE

Välkommen in till Eva B’s blommor i Port 73 – ditt köpkvarter i Haninge.

Tel : 08-777 86 64

Välkommen till Eva B’s blommors fina butik i Port 73 där du alltid kan hitta det lilla extra och få hjälp med att få till fina blomarrangemang. Eva B’s Blommor i Haninge har blommor för alla tillfällen och med vårt stora utbud av vackra snittblommor får du en blombukett precis som du önskar. Hos oss kan du även beställa blombud och överraska någon du tycker om.

Eva B’s blommor är en del av Interflora som i sin tur är marknadsledande i Sverige i fråga om blomsterfackhandel. Vi brinner för blommor och vet att vackra buketter, krukväxter, kransar och solitärer kan förgylla alla olika sammanhang och miljöer. Vi är också övertygade om att blommor skapar mervärde oavsett om du införskaffar dem som en present till dig själv eller andra. Det är vad som gör blommor till en så enkel väg att sprida glädje.

Ett tydligt exempel på detta är vårt blomsterförmedling Blommogram som fört människor närmare varandra sedan 1923. Konceptet ligger i framkant inom sitt område i Sverige och du kan alltid lita på att dina blombud arrangeras och skickas på ett säkert och professionellt sätt.

Naturligtvis levereras alltid blommorna med stor precision, både tidsmässigt och geografiskt. Även utomlands, via vårt breda utbud av internationellt blomsterbinderi. Om så önskas kan du dessutom komplettera blombuden med någon av våra olika chokladaskar där varje bit är tillverkad av de bästa råvarorna och med omsorgsfullt komponerade fyllningar.

När det är dags för dig att arrangera festligheter, event, ceremonier och sammankomster kan du alltid anlita oss som en trygg samarbetspartner. Vi utgår i alla lägen från dina behov och önskemål och vår verksamhet bygger på en skicklighet att anpassa vår service så att produkterna passar just det aktuella sammanhanget.

För dig som företagare kan vi också hjälpa dig med att både stärka dina kundrelationer och skapa trevliga arbetsmiljöer. Önskar du skicka blommor till dina kunder eller vill du kanske piffa till era egna lokaler. Kom in till Eva B’s blommor i Haninge så hjälper vi dig med att ta fram lösningarna för just er.