BIG BOX HANINGE

Välkommen till Big box Haninge i Port 73.

Tel: 072-0457364
Epost: port73@bigbox.nu 
Hemsida: www.bigbox.nu

Big Box älskar street fashion och tycker att relevant mode skall erbjudas till vettiga priser. När du besöker vår butik kan du därför alltid räkna med att hitta både klassiska och mer utmanande snitt till låga priser, upp emot
80% under ordinarie prisnivåer. Vi kallar det för Nice Price Every Day, ett upplägg som vi hoppas att du kommer och testar redan idag!

Hos Big Box Haninge hittar du alltid kläder och skor till bra priser, krångligare än så skall det nämligen inte vara när du gör din shopping i Haninge.

Här hittar du också ett bra utbud av träningskläder och ett bra basutbud av underkläder och strumpor. För att säkerställa att du får en tydlig bild av vårt sortiment är det alltid bäst att besöka butiken.

Utmärkande för Big Box är att våra butikers utbud varierar lite beroende på lokalernas läge, utseende och storlek. Något som också säkerställer en intressant och pigg shoppingupplevelse.

Vårt koncept handlar dessutom om att löpande förnya utbudet så att våra kunder alltid ska känna att det alltid möjligt att hitta nya och intressanta produkter hos oss. På så vis innebär ett besök hos Big Box alltid nya erbjudanden och chanser till nya fynd.

Den billiga prislappen är ett av våra kännetecken. Men lika mycket strävar vi efter att erbjuda våra kunder högkvalitativt och användbart street mode för många olika tillfällen. Stil är en viktig grundbult i allt vi gör och du som kund kan alltid vara säker på att vi är en butik där du kan förnya din garderob, från topp till tå. Vi vill med andra ord göra din shopping ännu enklare och vår butik i Port 73 utmärks dessutom av kunnig, serviceinriktad personal som gärna hjälper dig att hitta rätt i vårt gedigna utbud. I den moderna människans vardag är tiden knapp och vi på Big Box vet att våra kunder kräver ett professionellt bemötande som bidrar till att de effektivt kan göra nya inköp. Det är också målet i alla våra butiker.