Besök experterna på din djuraffär i Haninge för tips och råd

Har det varit stressigt och svårt att hinna med under julstressen? Då är det lätt att husdjuren blir lite bortglömda. När vi beter oss annorlunda, till exempel när vi har en annan dygnsrytm, påverkar vi våra husdjur och det blir en omställning även för dem.

Se till att göra något extra för dina djur 2018. Kom in till din djuraffär i Haninge och fråga efter tips och råd. Personalen här är väldigt duktiga på det allra mesta som har med djur att göra och kan ge dig vägledning i hur du tar allra bäst om dina vänner från djurriket.

Ta hand om dig själv och din hund

Känner du att det slutligen har blivit dags att ta tag i det där nyårslöftet och träna bort några kilon? Ett bra sätt att komma igång och väcka motivationen är att köpa ett eller flera nya koppel till hundpromenaderna.

Motion är inte bara en viktig del för husse och matte utan också för djurets välmående, det är en typ av stimulans som är oerhört viktig. En del utekatter väljer att stanna inomhus när det är kallt och ruggigt ute, glöm då inte bort att skapa möjligheter för aktivitet inomhus. Klösträd och andra typer av lekställningar är bra för att aktivera din katt under vintern.

Pälsvård under vinterhalvåret

Tänk också på att ta hand om ditt husdjurs päls under vinterhalvåret, framförallt gäller detta för husdjur som vistas mycket utomhus. Pälsen måste tvättas och borstas för att inte bli tovig och smutsig. Detta är bra att göra ofta, ju längre man skjuter på att ta hand om djurets päls, desto mer arbete blir det för att få pälsen ren och få ut alla tovor i pälsen. För vissa hundar som inte har så tjock päls är det även nödvändigt med vintertäcke när det blir riktigt kallt utomhus. Vissa hundar har så känsliga tassar att de behöver värmande skor när det är kallt.

Allt på ett och samma ställe

En av de många fördelarna med ett köpcentrum som Port 73 är att det nästan alltid finns öppna butiker i Haninge. Det betyder att du kan besöka en djuraffär i Port 73, Haninge och samtidigt passa på att handla en ny jacka eller shoppa inför kvällens middag, allt på ett och samma ställe. På Arken Zoo i Haninge finns ett stort sortiment av allt du kan tänkas behöva till hund, katt, akvarium och de flesta andra husdjur.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”