Besök Magic Hands i Haninge för en makeover!

Besök Magic Hands i Haninge för en makeover!

Nu är våren här och med denna härliga årstid kommer suget efter förändringar. Inte bara när det kommer till att byta färg på kuddarna i soffan eller genom att förflytta sig från köket ut på altanen när det är dags för middag, utan även när det kommer till utseendet. På Magic Hands Haninge kan man få hjälp att skapa den där frisyren man alltid drömt om eller äntligen våga sig på den där färgen som alltid lockat. Där möts du av ett gäng professionella frisörer som alltid sätter dina önskemål i fokus.

Magic Hands I Haninge är stylisten för hela familjen

Oavsett om man bokat tid eller kikar in på en spontan drop-in-tid kommer personalen på Magic Hands i Haninge att ge sina bästa råd för en passande makeover. Kanske är du ute efter en klassisk page med ljusa slingor inför sommaren? Eller varför inte satsa på en vågad kortklippt frisyr med en tuff styling? Allt är möjligt och med dina önskemål som största fokus kommer du alltid att kunna känna dig trygg och bekväm. När du sedan hoppar ur frisörstolen kommer du att vara helt redo för årets härliga sommarmånader.

Magic Hands öppettider i Haninge

Är du inte ute efter en fullt så drastisk förändring som en klippning eller färgning kan du även boka tid för hårtvätt, föning, förlängningar, håruppsättningar, samt plockning eller färgning av ögonbryn. Du som man kan dessutom få hjälp att trimma skägg och mustasch. Magic Hands öppettider i Haninge är 10.00-20.00 under vardagar och 10.00-18.00 på helger, precis som alla andra butiker i Port 73.

För förutom att besöka Magic Hands Haninge när du är sugen på något nytt och fräscht inför våren finns det en mängd andra alternativ att välja bland. För att spana in det senaste modet vad gäller kläder finns det något för alla åldrar. Killar i alla åldrar kommer kunna hitta snygga och moderna plagg eller spana in det senaste sportmodet på Intersport.

Chict och trendigt dammode finns bland annat hos Kappahl Haninge och Seqret Haninge. På Seqret hittar du inte bara kläder utan även accessoarer och väskor för alla tillfällen. Perfekt när du är ute efter att uppdatera garderoben med nya godbitar inför sommarens alla festliga tillfällen. Vad sägs om en ny snygg klänning i en vacker pastellfärg eller en liten kuvertväska som får plats med det allra nödvändigaste när du vill klä upp dig lite extra? Här hittar du allt och lite till med en personal som alltid finns nära tillhands med tips och råd. Port 73 är ett köpcentrum med ett varierat utbud av både butiker och restauranger vilket gör det till ett perfekt val för hela familjen.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”