Besök en leksaksaffär i Haninge för massor av skoj för alla åldrar

leksaksaffär i Haninge | Port 73

Att handla leksaker kan vara otroligt roligt då det finns mängder av snygga bilar, coola dockor, söta gosedjur och roliga spel att välja mellan! Det stora utbudet kan dock även leda till att leksaksshoppingen kan kännas svår och lite påfrestande. Vad önskar sig egentligen barnet som du ska köpa leksaken åt? Finns det jag är ute efter tillgänglig i leksaksaffären? Hur hittar man en leksak som barnet kommer att gilla i många år och inte kastar bort efter en dags användning? För att göra upplevelsen lite lättare för dig kommer här en kort guide kring vilka typer av leksaker som finns i din leksaksaffär i Haninge samt tips på vad som passar för olika åldrar så att du kan känna dig lite mer förberedd nästa gång du ska överraska ett barn i din närhet med något fint!

Vad kan du hitta i en leksaksaffär i Haninge?

I Haninges välsorterade leksaksaffär kan du välja bland mängder av fantasifulla leksaker, pyssel och roliga prylar från flera olika varumärken så att du enkelt kan hitta det du tror kommer passa mottagaren. Där ligger fokus på att vara en butik där du kan hitta de där leksakerna som du annars kan behöva leta länge efter och som kanske överraskar den lilla lite extra. De välfyllda gångarna är märkta efter ålder och ibland även varumärken, vilket gör det otroligt lätt att hitta, och du möts av alltifrån sagofigurer, mjukisdjur och samlarbilar till Lego, drönare, dockor och strandleksaker. Är barnet kreativt och gillar att skapa? Perfekt! I Haninges leksaksaffär hittar du nämligen också mängder av pyssel- och hobbyprodukter så som kritor, målarfärg, modellflygplan och pysselkit. Glöm heller inte att besöka delen med maskeradkläder, teatersmink och accessoarer – perfekt inför halloween eller när barnet ska gå på en rolig maskerad! Kika även närmare på leksaksaffärens olika erbjudanden för att se vad som är populärt just nu och samtidigt kanske göra ett riktigt fint fynd!

Leksaker för alla åldrar

Förutom att hitta rätt bland alla olika kategorier och varumärken i din leksaksaffär gäller det även att välja rätt leksak för rätt ålder. Som tidigare nämnt är många av produkterna och gångarna märkta med den ålder leksakerna är bäst lämpade för, men för att du ska vara medveten om vad du ska leta efter redan innan du kliver in i butiken kommer här några snabba tips på vilka leksaker som passar för olika åldrar.

Skallror

Mjukdjur och tygböcker

Babygym

Badleksaker

Bitleksaker

Mobil att hänga över sängen eller skötbordet

Klossar

Pipleksaker

Lära-gå-vagn

Klassiska träleksaker

Saker som går att trycka på

Enkla pussel

Hink och spade

Kökssaker

Leksaker med ljud

Leksakstelefon

Bilar

Dockfigurer

Bondgårdsdjur

Bilderböcker

Kritor, pennor, leklera och fingerfärg

Springcykel eller sparkbil

Duplo

Bilbana

Pussel

Maskeradkläder

Gunga

Dockor och bilar

Enklare spel

Leksaksinstrument

Såpbubblor

Såpbubblor

Cykel

Pärlor och pärlplattor

Förstoringsglas

Ficklampa

Böcker

Räkneleksaker

Förhoppningsvis har denna korta guide gett dig ett bättre hum om vad du ska leta efter nästa gång du är på jakt efter roliga leksaker i Haninge!