BABYPROFFSEN

Välkommen till Babyproffsen

Tel: 08-449 53 00

Email: haninge@babyproffsen.se
Website: http://www.babyproffsen.se/

Hos Babyproffsen i Port 73 hittar du allt för din baby, som barnvagnar, bilbarnstolar, sängar, bäddutrustning och andra saker du kan tänkas behöva när familjen utökas. Personalen på Babyproffsen i Haninge hjälper dig att hitta rätt barnvagn som passar ditt behov.

När familjen växer är det mesta alldeles fantastiskt, spännande och underbart. Men den nya vardagen innebär också nya behov av produkter som gör att du som förälder kan känna dig helt trygg. Som alltid skall vara utvecklade med fokus på barnets bästa. Allt detta hittar du på Babyproffsen butik som ligger i Port 73 köpkvarter i Haninge.

Vi erbjuder ett brett sortiment för babyns olika faser. Att ett nytt litet liv kräver en hel del inköp är svårt att undvika, men vårt omfattande utbud gör det lättare för dig att hitta det mesta du kan tänkas behöva på ett och samma ställe.

Allt för att ni och babyn skall få en så bra start tillsammans som möjligt.

För att du verkligen skall hitta rätt produkter för just dina behov kan du alltid räkna med att få goda råd och tips av vår kunniga personal. Vi är vad vi heter och brinner för att du skall hitta det du söker. Vi har stor kunskap om säkerhet i bil och utbildas löpande om de olika bilbarnstolarna. Vilken bilbarnstol som passar just er familj beror på ert barn och er bil. Vi hjälper därför till med utprovning så att du verkligen lämnar butiken med den bilbarnstol som fungerar bäst. Vid köp av bilbarnstol hos oss får du dessutom alltid hjälp med monteringen. Detta naturligtvis utan extra kostnad.

Vårt sortiment omfattar många olika märken och modeller och vi gör allt för att du skall hitta den barnvagn som kommer fungera bäst er. Köper du en barnvagn hos oss som kostar över 2 000 kronor får du alltid en gratis 3-månader barnvagnsförsäkring. Dessutom ingår en gratis barnvagnsservice när du använt barnvagnen ett par månader. Vi monterar också din barnvagn vid inköp, så att den är klar för användning direkt.