ARKEN ZOO HANINGE

Arken Zoo djuraffär logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen till Arken Zoo i Port73 när du gör din shopping i Haninge.

Telefonnummer: 010-4906255

Hemsida: http://arkenzoo.se/

Arken zoo Haninge – allt för ditt husdjur

Arken Zoo är din djuraffär i Haninge. Hos Arken Zoo i Haninge hittar du ett brett sortiment inom allt som kan tänkas behövas för ditt husdjur. Här erbjuds ett stort utbud av högkvalitativa produkter för hund, katt, smådjur, fisk och fågel. Vi vet att våra kunder alltid vill sina husdjurs bästa, och Arken Zoo strävar efter att vara den bästa vägen till välmående, lyckliga djur.

Liksom människor har djuren individuella och specifika behov och därför är det avgörande för oss att i alla lägen fokusera på husdjuren och deras ägares behov. Det är också anledningen till har vi gjort kunskap, god service och ett relevant, prisvärt sortiment till några av våra främsta ledord.

Vår butik i Port 73 vill vara din främsta djuraffär i Haninge och erbjuder alltifrån foder, godis, leksaker, koppel, halsband och selar till pälsvårdsprodukter, burar samt en mängd olika tillbehör. För den som vill lära sig mer om sitt husdjur eller som kanske funderar på att skaffa en ny liten vän är vi dessutom återförsäljare av informativa böcker. Vår kunniga och pålästa personal svarar gärna också på alla frågor du kan tänkas ha om ditt gamla eller nya husdjur.

Vi vill naturligtvis att du och ditt husdjur skall få den bästa starten tillsammans och hjälper er med allt som kan tänkas behövas. Om du har shoppat produkter i vår e-handel som du vill returnera kan du också alltid göra det i vår butik.

Rabatter, specialerbjudanden och mycket mer på Arken zoo

För att ytterligare förbättra livet för dig och ditt husdjur erbjuder vi regelbundet även olika kampanjer, rabatter och paketpriser. Så titta in hos oss och kika närmare på vad som händer just nu och inom vilka delar av produktkatalogen du kan fynda lite extra. Vår dörr står såklart också öppen för ditt husdjur som naturligtvis också skall kunna utforska och nosa på vårt sortiment.

När ni ändå kommer på besök kan ni också passa på att besöka Trimmissalongen som ligger i anslutning till vår butik. Här träffar du duktiga hundfrisörer som erbjuder klippning, trimning, kloklippning, bad och utredning av tovor.