ARKEN ZOO HANINGE

Arken Zoo djuraffär logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen till Arken Zoo i Port73 när du gör din shopping i Haninge.

Telefonnummer: 010-4906255

Hemsida: http://arkenzoo.se/

ARKEN ZOO djuraffär – ALLT FÖR DITT HUSDJUR

Arken Zoo är din djuraffär i Haninge. Hos Arken Zoo i Haninge hittar du ett brett sortiment inom allt som kan tänkas behövas för ditt husdjur. Här erbjuds ett stort utbud av högkvalitativa produkter för hund, katt, smådjur, fisk och fågel. Vi vet att våra kunder alltid vill sina husdjurs bästa, och Arken Zoo strävar efter att vara den bästa vägen till välmående, lyckliga djur.

Liksom människor har djuren individuella och specifika behov och därför är det avgörande för oss att i alla lägen fokusera på husdjuren och deras ägares behov. Det är också anledningen till har vi gjort kunskap, god service och ett relevant, prisvärt sortiment till några av våra främsta ledord.

Liksom människor har djuren individuella och specifika behov och därför är det avgörande för oss att i alla lägen fokusera på husdjuren och deras ägares behov. Det är också anledningen till att vi har gjort kunskap, god service och ett relevant, prisvärt sortiment till några av våra främsta ledord.

Vår butik i Port 73 vill vara din främsta djuraffär i Haninge och erbjuder alltifrån foder, godis, leksaker, koppel, halsband och selar till pälsvårdsprodukter, burar samt en mängd olika tillbehör. För den som vill lära sig mer om sitt husdjur eller som kanske funderar på att skaffa en ny liten vän är vi dessutom återförsäljare av informativa böcker. Vår kunniga och pålästa personal svarar gärna också på alla frågor du kan tänkas ha om ditt gamla eller nya husdjur.

Vi vill naturligtvis att du och ditt husdjur skall få den bästa starten tillsammans och hjälper er med allt som kan tänkas behövas. Om du har shoppat produkter i vår e-handel som du vill returnera kan du också alltid göra det i vår butik.

RABATTER, SPECIALERBJUDANDEN OCH MYCKET MER PÅ ARKEN ZOO i Port 73

För att ytterligare förbättra livet för dig och ditt husdjur erbjuder vi regelbundet även olika kampanjer, rabatter och paketpriser. Så titta in hos oss och kika närmare på vad som händer just nu och inom vilka delar av produktkatalogen du kan fynda lite extra. Vår dörr står såklart också öppen för ditt husdjur som naturligtvis också skall kunna utforska och nosa på vårt sortiment.

Trimning och klippning i anslutning till djuraffären

När ni ändå kommer på besök kan ni också passa på att besöka Trimmissalongen som ligger i anslutning till Arken Zoo djuraffär i Port 73. Här träffar ni duktiga frisörer som erbjuder hundtrim, kattklippning, kloklippning, bad och utredning av tovor.

Vad innebär kloklippning för hundar?

Vid en kloklippning kortar vi ner din hunds klor genom att klippa och/eller fila dem. Vi kan också hjälpa ditt husdjur med klor som blivit alltför långa. Efter en kloklippning kan din hund röra sig smärtfritt igen och får dessutom bättre balans.

Vad innebär kloklippning för katter?

Vid en kloklippning klipper vi din katts klor och kan även ta hand om klor som vuxit sig alltför långa. Har din katt för långa klor riskerar klorna att växa in i trampdynan eller leda till smärta på annat sätt för ditt husdjur. Kloklippning för katter bokas alltid via telefon för att säkerställa att inga hundar finns i salongen vid behandlingen.