Arken Zoo – en djuraffär i Haninge med allt för ditt djur

Djuraffär Haninge

Oavsett om du äger en hund, hamster, katt eller guldfisk vet du att det finns en mängd saker som måste införskaffas för att kunna tillgodose alla deras behov. Vissa saker behöver du bara köpa i början när du precis fått hem ditt djur, medan andra djurtillbehör behöver införskaffas kontinuerligt under hela dess livslängd.

Då är det tur att det finns en välsorterad djuraffär i Haninge med allt du behöver på en och samma plats! Arken Zoo i Haninge erbjuder ett perfekt läge för dig som bor i Stockholm eller lite söder om huvudstaden och som enkelt vill kunna smita in efter jobbet och köpa ny kattmat eller en flaska av det där hundschampot som tagit slut. Men också för dig som behöver köpa ett komplett startkit för den nya familjemedlemmen. Fortsätt läsa för att ta reda på fler fördelar med denna djuraffär i Haninge!

Pälsvård, leksaker, mat och accessoarer

När du kliver in på Arken Zoo möts du av hyllor fulla av allt du kan tänkas behöva för ditt djur. Butiken är smart uppdelad för att du enkelt ska kunna hitta rätt produkter oavsett om du äger en hund, katt, hamster, fågel eller akvariefisk och personalen bistår dig gärna om du skulle behöva hjälp att hitta rätt. I denna djuraffär i Haninge hittar du alltifrån djurfoder från kvalitativa varumärken, produkter för pälsvård och regnjackor för hundar till burar för gnagare, akvarium och mjuka bäddar. Dessutom finns en mängd produkter för vård av särskilda problem eller sjukdomar om din hund eller katt till exempel skulle lida av allergi, stress eller övervikt.

Utöver ett brett och välsorterat utbud kommer den kunniga personalen även kunna komma med råd och svara på de frågor du kan tänkas ha när du besöker butiken.

Generösa öppettider och ett brett urval av närliggande butiker

Då kommer personalen kunna ge dig alla råd du behöver för att ta hand om ditt nya djur på bäst sätt och tips på vad du behöver köpa för att göra dig rätt utrustad. Ta del av de bästa erbjudandena på denna professionella djuraffär i Haninge och erbjud ditt djur god mat, rätt vård och roliga leksaker. Det är en spännande plats för både stora och små och här kan den djurintresserade enkelt spendera många timmar med att botanisera bland de många produkterna och spana in de gulliga små djuren.

En annan stor fördel med att besöka denna djuraffär i Haninge är dess generösa öppettider. Butiken har öppet 10.00-20.00 på vardagar och 10.00-18.00 på helger, vilket ger dig gott om tid att inhandla de produkter du behöver till ditt djur både efter jobbet och under helgen. Dessutom ligger butiken i ett köpcentrum med både andra butiker och ett bra urval av restauranger och caféer. Det gör att du kan få klart alla dina ärenden på en och samma gång i stället för att lägga tid på att ta dig från butik till butik för att hitta det du vill ha.