APOTEK HJÄRTAT HANINGE

Välkommen till Apotek Hjärtat Haninge i Port 73 – ditt apotek i Haninge.

Tel: 010-499 00 00
Epost: haninge.nynasvagen@apotekhjartat.se
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med drygt 390 apotek och cirka 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek. Apotek Hjärtat Haninge hjälper dig till bättre hälsa och välbefinnande genom personlig service, rådgivning och bredare sortiment.
Vi är ditt apotek i Haninge och har produkter för hela familjen. Oavsett om det rör hälsa, allergi, skönhet, accessoarer, viktkontroll, kosttillskott eller djurvård så guidar vår kunniga personal dig gärna igenom utbudet – efter just dina behov. I vår butik hittar du naturligtvis också både receptbelagda och receptfria läkemedel, och om du har frågor i samband med uthämtning av läkemedel så gör vi allt för att hjälpa dig.

En viktig del av vår verksamhet handlar också om symtomlindring. Vi vill göra det enkelt för dig att lindra dina besvär genom effektiva behandlingar anpassade just efter din symtombild. Vid exempelvis virusorsakade förkylningar finns det inget direkt botemedel, men desto fler möjligheter att lindra upplevelsen av infektionen.

Hos Apotek Hjärtat i Port 73 hittar du alltid ett brett sortiment av produkter som är användbara när du drabbas av feber, värk, halsont, hosta, nästäppa eller andra förkylningsrelaterade symtom. Vi hjälper dig att hitta effektiva lösningar som inte behandlar andra områden i onödan.

När du besöker oss under din shopping i Haninge så kan du alltid vara säker på att du som kund alltid står i centrum. Som en del av detta arbete erbjuder vi löpande olika rabattkampanjer. Om du dessutom blir medlem i Klubb Hjärtat så kan du enkelt samla bonuspoäng och ta del av av personliga erbjudanden samt ytterligare rabatter. Varje köp innebär du också bonuspoäng som du kan använda både när du handlar online eller i butik, exempelvis hos Apotek Hjärtat i Port 73. Du har alltid möjlighet att välja om du vill ha dina erbjudanden via e-post sms eller post – det som passar dig bäst.

Förutom att vi gärna informerar om de olika läkemedlen så kan vi också underlätta för dig och förklara vad som gäller i fråga om exempelvis genetiskt utbyte, då vi som apotek byter ut utskrivna läkemedel mot billigare alternativ med samma verksamma ämnen.