Anledningar till att besöka ett café i Haninge

Chillin Café i Haninge

Att ses på ett café med vänner och familj är ett perfekt sätt att umgås och få lite kvalitetstid mellan jobb, skola och allt vad vardagen innebär. Bor du i områdena kring Haninge är Chillin Café i Haninge ett otroligt mysigt alternativ och är ett perfekt val för dig och ditt fikasällskap om ni vill få en härlig stund tillsammans. Chillin Café erbjuder bra öppettider och smidigt läge i Haninge med närhet till en mängd butiker, restauranger, gym och matvaruaffärer. Läs vidare för att ta reda på fler anledningar till att välja just Chillin Café i Haninge för nästa träff med vännerna, partnern eller familjemedlemmarna.

Hemtrevlig inredning

Chillin är ett café i Haninge med väldigt mysig och inbjudande inredning. Detta är såklart viktigt både för att locka nya kunder och för att få tidigare kunder att komma tillbaka. Sköna stolar, mjuk belysning och stora fönster gör det till en perfekt plats för att slå sig ner för en stunds fika eller lunch.

Stort utbud av mat och fika

När du ska besöka ett café i Haninge är det såklart viktigt att det finns ett brett och smaskigt utbud av både fika och enklare lunchrätter. Chillin Café erbjuder alltifrån fräscha sallader, pasta och mackor till rykande hett kaffe och goda kakor inklusive rawfood och bakverk fritt från laktos, gluten och tillsatt socker. Där finns det helt enkelt något för alla, oavsett diet, allergier och smaklökar och passar såväl barnfamiljen som kompisgänget. Chillin Café erbjuder dessutom bra öppettider i Haninge, vilket gör att du kan besöka det antingen efter skolan och jobbet eller som en paus under en heldag med shopping på helgen.

Välkomnande personal

En annan anledning till att du ska besöka ett café i Haninge är god service och trevlig personal. Det är precis lika viktigt som en välkomnande miljö och kommer göra att du vill fortsätta komma tillbaka i framtiden. De ser till att du känner dig som hemma och gör sitt bästa för att tillgodose alla dina behov och önskemål.

Bra öppettider på ett café i Haninge

Chillin Café erbjuder också generösa öppettider i Haninge, vilket gör det enkelt att besöka både på vardagar och helger. Det är till exempel en perfekt plats för lunch med kollegorna under en arbetsdag, men också tillsammans med familjen för en heldag i gallerian.

Hitta till Chillin Café i Haninge

Hur hittar du då till Chillin Café och vilka är Chillin Café öppettider i Haninge? Det ligger smidigt beläget i en galleria i Haninge, vilket gör det till ett perfekt avbrott i veckohandlingen eller för att fylla på energin efter träningspasset. Öppettiderna är:

Mån – Fre 10:00 – 20:00

Lör – Sön 10:00 – 18:00

Välkommen till att café med välkomnande inredning, trevlig personal och en mängd smaskigheter på menyn!