Allt du behöver veta om Holland och Barrett

Är du intresserad av kvalitativa och naturliga produkter för skönhet och hälsa är ett besök till Holland och Barrett ett måste. Det är Europas äldsta och största kedja för hälsokost och har alltså allt det du kan tänkas behöva för en hälsosam livsstil.

Då grundades Holland och Barrett

Idag hittar du Holland och Barrett med sina kvalitativa produkter i över 1 300 butiker i hela 16 länder, men företaget hade sin start i Bishop’s Stortford, England år 1870. De har alltså funnits på marknaden i snart 150 år och fortsätter bara att öka i popularitet tack vare sitt stora och kvalitativa utbud av skönhets- och hälsokostprodukter. Besök deras butik nästa gång du befinner dig i närheten av Haninge för att titta närmare på allt spännande de har att erbjuda.

Produkter du kan hitta hos Holland och Barrett

Från början erbjöd Holland och Barret produkter såsom matvaror och kläder, men har med åren alltså valt att rikta sig in mer och mer på naturlig hälsa och skönhet. När du besöker någon av Holland och Barretts butiker hittar du en mängd olika sport- och kosttillskott, matprodukter, naturlig hudvård samt över 1000 sorters vitaminer och mineraler till riktigt bra priser. Du behöver inte vara orolig för att inte hitta rätt, utan i butikerna finns kunnig personal som ser fram emot att vägleda dig till de bäst lämpade produkterna. Sortimentet hos Holland och Barrett förnyas ständigt och utökas med nya varor som kan hjälpa dig till en naturligare och hälsosammare livsstil.

Lista på Holland och Barrett-butiker i Stockholm

För att du enkelt ska få en översikt av vilka Holland och Barrett-butiker som ligger närmast dig följer här en lista över deras butiker i Stockholmsområdet:

Holland och Barrett Åkersberga

Holland och Barrett Alvik

Holland och Barrett Skärholmen

Holland och Barrett Haninge Centrum

Holland och Barrett Port 73

Holland och Barrett Mall of Scandinavia

Holland och Barrett Sollentuna

Holland och Barrett PUB

Holland och Barrett Huddinge

Holland och Barrett Sergel

Holland och Barrett Kungens Kurva

Holland och Barrett Nacka Unit

Holland och Barrett Täby Centrum

Holland och Barrett Tumba

Holland och Barrett Sickla

Vad kostar Holland och Barrett-produkterna?

Holland och Barrett vill att hälsa ska vara tillgängligt för alla och kostnaden för Holland och Barrett-produkter sträcker sig därför över många olika prisklasser. För att hitta något som passar din budget och dina behov kan du besöka någon av Holland och Barrett butiker, till exempel i Haninge, och be personalen vägleda dig genom deras utbud.

Hitta Holland och Barrett-butiker i Haninge

Bor du söder om Stockholm har du alltså nära till Holland och Barrett i Haninge där du kan fylla på med allt från vitaminer till träningstillskott och skönhetsprodukter.