AL FORNO HANINGE

Al Forno restaurang i Haninge | Port 73
Al Forno logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen!

Hemsida: www.alforno73.se
Telefon:
08-777 92 06
E-post:
info@alforno73.se

Öppettider:

Alla dagar 10.00-21.00

Läckra italienska köket i Haninge Port73

Här hittar du allt gott du kan tänka dig som det italienska köket har att erbjuda. Al Forno i Haninge erbjuder härliga pizzor och pasta och en à la carte meny med grillat. Du som föredrar att äta kebab är också välkommen, vi erbjuder nämligen också en kebabmeny. Naturligtvis har vi också ett utbud av sallader för den som föredrar gröna och varierade alternativ. Våra lokaler i Port 73 gör att vår kvalitativa mat alltid finns nära till hands. Snabbt och nära och alltid med en smakrik italiensk touch – för dig.

Oavsett om du behöver en god och trevlig lunchupplevelse under shoppingturen med vännerna eller om du och familjen vill äta middag ute så hittar du rätt meny hos Al Forno i Haninge. Välj mellan ett stort utbud av lunchrätter till förmånliga priser, alltid mellan måndag och fredag kl 10-15. Då ingår dessutom bröd, smör, sallad dryck och kaffe. Allt för att du ska känna dig redo att ta dig an resten av dagen. För dig som är sugen på mer genuin och lyxig husmanskost kan istället välja bland rätterna på vår à la carte meny. Planksteg med gratinerat potatismos, fläskfilé black & white och grillbiff är då bara några av alternativen som låter sig väl smakas.

Är du istället mer intresserad av snabbare och enklare mat så erbjuder vi alltid hemlagad ciabatta i olika varianter, naturligtvis utformade efter italienska recept och modeller. Mozzarella, lufttorkad skinka och italiensk salami är då bara några av ingredienserna du kan välja bland. Vår kebabmeny med bland annat kebabtallrik och kebabrulle är ytterligare alternativ att välja bland under ett besök hos Al Forno.
Liksom våra olika sallader. Dessa gröna, hälsosamma rätter kommer i en mängd olika utföranden, både helt vegetariska och med kyckling, skinka, tonfisk eller räkor. Alltid smakrika och fräscha med högkvalitativa råvaror, och till riktigt bra priser.

Du förtjänar alltid det bästa, så förgyll din shoppingupplevelse eller ditt besök i Haninge med en riktigt bra matupplevelse.  En upplevelse av Italien, välmående och fantastisk matlagning.
Gör Al Forno i Port 73 till din källa till goda smaker när du väljer mellan olika  Restauranger i Haninge, redan idag.