Hoppa till innehåll

Nordic Wellness

Ung som gammal är välkommen att besöka våra renoverade, ljusa och luftiga lokaler. Alltid i toppskick och uppdaterade med den senaste och bästa gym- och konditionsutrustningen.

Du hittar vårt gym här i Port 73 cirka 1,5 kilometer norr om Haninges centrum, där vårt systergym, Nordic Wellness Haninge Najadan, också ligger.

Om vårt gym i Port 73, Haninge

Vi är övertygade om att de flesta uppskattar träning, om de bara hittar rätt aktivitetsform. Att erbjuda ett brett sortiment av träningsmöjligheter och 2600 kvadratmeter omfattande yta är därför ett sätt för oss att säkerställa att just du kan hitta det du söker hos oss. Maskinträning, fria vikter, crosscage, klättervägg och gruppträning med 65 pass i veckan är bara en del av det vi erbjuder i vårt gym i Haninge. Om du bestämmer dig för att bli Nordic Wellness-medlem kan du alltid träna mellan 05-23.

Populär gruppträning

Att träna i grupp är ett roligt och motiverande sätt att öka pulsen på. Vi och vårt systergym Nordic Wellness Haninge Najaden erbjuder bland annat gruppträning som:

  • CXWORX (som bytt namn till Les Milles Core)
  • Bodypump
  • Crosschallenge
  • Cykel
  • Yoga

KOM IGÅNG MED TRÄNINGEN

Träna varje dag – året runt

Vid de tider som gymmet är obemannat kommer du alltid enkelt in med hjälp av kod och medlemskort via den obemannade entrén som du hittar vid Willys returstation. För den som inte har tränat på ett tag är det ofta lite svårt att komma igång med de nya rutinerna. Bland annat eftersom det inte alltid är så lätt att veta vad man ska inleda satsningen med. Då kan det vara bra med lite stöd och hjälp på traven.

Som ny medlem hos Nordic Wellness i Port 73 erbjuds du därför alltid möjlighet att påbörja träningen mer strukturerat med hjälp av ett kostnadsfritt basprogram för hela kroppen. Steg för steg får du då anpassat stöd i hur du kommer vidare.

Ett gym för hela familjen

Vi på Nordic Wellness tycker också att föräldrar skall få plats på gymmet, utan att behöva ta hänsyn till tillgång på barnvakt. Därför är du välkommen att ta med barnvagn in i våra lokaler när du tränar, fram till klockan 14 på vardagar. För de lite äldre barnen anordnar vi också kurser i rörelseglädje för barn i åldrarna 2-8 år i vårt gym i Haninge.

Visa centrumkarta