Hoppa till innehåll

Coop

Stora Coop Haninge har erbjudanden för hela familjen. I matbutiken hittar du alltid massor av ekologiska produkter och ett brett sortiment av färskvaror.

Vårt prispressande arbete är möjligt tack vare att det är våra kunder som äger Coop Haninge och alla andra Coopbutiker. Det faktum att vi är många gör att vi tillsammans blir en stark aktör, både i fråga om pris och kvalité.

Sveriges grönaste matkedja

Bland annat erbjuder butiken stora frukt & grönt-avdelningar, en fantastisk fiskdisk och dessutom har Stora Coop i Port 73 ett eget bageri där du kan beställa egendesignade tårtor perfekt till födelsedagar. Du handlar naturligtvis också enkelt och smidigt med ShopExpress. En annan bra sak är att Stora Coop Haninge har generösa öppettider som sträcker sig mellan kl. 8–22 alla dagar.

Coop ägs av 3,7 miljoner medlemmar

Coop Forum Haninge är en av cirka 800 Coop-butiker i Sverige som ägs av sammanlagt 3,7 miljoner medlemmar fördelat över 32 konsumentföreningar. Ett upplägg som hela tiden motiverar oss att stå på konsumenternas sida i alla lägen och som bidrar till att verksamheten skall stämma överens med vad medlemmar efterfrågar och prioriterar.

Du som blir medlem i Coop Med-Mera kan dessutom förvänta dig fina personliga erbjudanden, rabatter och poängbonusar samt bra medlemspriser varje vecka. Vi samarbetar också med olika partners genom vilka du kan utnyttja dina poäng till en mängd olika upplevelsepaket.

Handla till barnen på Coop i Haninge

Förutom vårt unika medlemsprogram satsar Coop Forum Haninge lite extra på barnfamiljer. Vi anser att den yngre generationen förtjänar det bästa och det märks både i vårt produktutbud och i vårt miljöarbete. För oss är det självklart att alla skall ha råd att äta ekologiskt och genom att bredda vårt ekoutbud har ökat vår ekologiska försäljning med 20 procent. Dessutom har våra egna varumärken Änglamark och Coop placerat sig i toppen av konsultföretaget Differs årliga undersökning av Sveriges grönaste varumärken.

Varmt välkommen till oss på Coop Haninge!

Visa centrumkarta