Hoppa till innehåll

Hair & Cosmetic

Letar du efter frisörer i Haninge? Besök Hair & Cosmetic i Port 73. Här hittar du Haninges främsta frisörer som erbjuder klippning och styling för hela familjen.

Hair & Cosmetics är din frisör i Haninge för hela familjen – dam, herr såväl som barn. Här sitter service i första rummet och oavsett om du är ute efter en simpel toppning eller en helt ny frisyr har de rätt lösning för just dina behov.

Professionella frisörer med bred kompetens

Vi har en bred uppsättning av professionella frisörer med bred kompetens och god kunskap om klassiska frisyrer såväl som de senaste trenderna. Vi strävar efter att alla, oavsett behov och önskemål, ska hitta rätt uttryck för dem och känna att de lämnat salongen nöjdare än någonsin. Osäker på vad för frisyr du är ute efter? Boka en tid idag hos Hair & Cosmetic så hjälper de dig på traven. Har du ett behov av styling eller håruppsättning inför en festlighet kan de ordna både med makeup och styling anpassad efter dina önskemål och evenemanget.

Boka en tid redan idag

Boka tid på vår hemsida, via telefon, eller kom in till salongen och träffa våra underbara frisörer! Vi bemöter alltid våra kunder med högklassig service och gör allt för att du ska kunna koppla av under ditt besök. Med produkter från branschledande aktörer och frisörer med bred kompetens så kan du känna dig trygg hos oss oavsett vem du är eller vad du önskar.

10 år av salongverksamhet i Haninge

Vår frisör salong har funnits i Port 73 sedan 2014. I flera år har vi levererat högklassig service med kunden i fokus. Vi anpassar behandlingen efter ditt hår och dina önskemål för att lägga grunden för ett starkt och friskt hår. Besök Hair & Cosmetics i Port 73 redan idag.

Visa centrumkarta