Hoppa till innehåll

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat är ditt apotek i Haninge – med produkter för hela familjen. Oavsett om det rör hälsa, allergi, skönhet, kosttillskott eller djurvård så hjälper vi dig att hitta rätt.

Ett apotek med Hjärta

I vår butik här i Port 73 hittar du både receptbelagda och receptfria läkemedel. Och om du har frågor i samband med uthämtning av läkemedel gör vi allt för att hjälpa dig.

Symtomlindring vid förkylning

En viktig del av vår verksamhet handlar om symtomlindring. Vi vill göra det enkelt för dig att lindra dina besvär genom effektiva behandlingar anpassade efter just din symtombild. Vid exempelvis virusorsakade förkylningar finns det inget direkt botemedel, men desto fler möjligheter att lindra symtomen av infektionen. Hos Apotek Hjärtat i Port 73 hittar du alltid ett brett sortiment av produkter som är användbara när du drabbas av feber, värk, halsont, hosta, nästäppa eller andra förkylningsrelaterade symtom.

Rabattkampanjer löpande

När du besöker oss under din shopping i Haninge så kan du alltid vara säker på att du som kund står i centrum. Som en del av arbetet erbjuder vi olika rabattkampanjer löpande. Om du dessutom blir medlem i Klubb Hjärtat kan du enkelt samla bonuspoäng och ta del av av personliga erbjudanden samt ytterligare rabatter.

Varje köp ger dig bonuspoäng som du kan använda när du handlar både online och i butik, exempelvis hos Apotek Hjärtat i Port 73. Du har alltid möjlighet att välja om du vill ha dina erbjudanden via e-post, sms eller post – det som passar dig bäst.

Visa centrumkarta