Hoppa till innehåll

Cafe Chill-in

Många gäster kommer hit för att njuta av den mysiga atmosfären och ta en avkopplande fika med vänner och familj. För frukost, lunch eller bara en god kaffe, välkommen!

Frukost i Haninge på Café Chill-In

En god och näringsrik frukost är ett bra sätt att starta dagen på. Så varför inte ta en skön sovmorgon och börja morgonen på mysiga Café Chill-in i Port 73? Hos oss serveras frukost varje vardag mellan 10–11. Att frukost är dagens viktigaste måltid är en myt, men däremot kan frukost stabilisera blodsockret, minska små-ätandet och göra dig redo inför dagens aktiviteter. Vad du äter spelar självklart en viktig roll ー Café Chill-in i Port 73 serverar vi god och nyttig frukost som ger dig en bra start på dagen.

Är lunch på café Chill-in

Café Chill-in serverar lunch vardagar mellan 11-14. Vi erbjuder lättare maträtter som fräscha sallader, smakrika pajer, krämig pasta och frasande varma mackor. Önskar du specialkost? Vi hjälper dig gärna.

Fika i hemtrevlig miljö

Att besöka oss på Café Chill-in i Port 73 ska vara som att bli hembjuden till en nära vän eller släkting. Caféet är hemtrevligt inrett vilket gör det enkelt att koppla bort stressen och glömma vardagen en stund. Här kan du fika i lugn och ro, ensam eller med vänner och familj. Njut av en rykande kopp kaffe och läckra sötsaker. Vill du göra fikastunden nyttigare ー välj bland våra fräscha juicer och härliga rawfood-bakverk, fria från gluten, laktos och tillsatt socker.

Visa centrumkarta