Hoppa till innehåll

Tele2

Tele2 butiken i Port 73 är en av alla Tele2 butiker i Sverige. Vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper dig gärna med att hitta ett abonnemang som passar dig.

Intresserad av mer data för pengarna? Eller vill du kanske ha möjlighet att ringa och surfa utomlands? Vi har alltid den bästa lösningen för dig. Hos oss hittar du också de senaste mobiltelefonerna, surfplattorna och massor av tillbehör. Vårt kvalitativa utbud av hörlurar, headset, mobilskal- samt fodral, högtalare, skärmskydd och laddare är bara några exempel på tillbehören i vårt sortiment som bidrar till en bättre kundupplevelse för dig.

Obegränsade möjligheter med Tele2 i Haninge

I vår moderna tid har kommunikationen mellan människor tagit sig helt nya uttryck, och i takt med att vi hela tiden hittar nya vägar att interagera med varandra dyker också nya tekniska och digitala lösningar upp på marknaden.Tele 2 butiken ser alltid till att uppdatera utbudet så att det alltid överensstämmer med kundernas och samhällets förutsättningar. Alla ska nämligen ha tillgång till de dimensioner som vår tid utveckling har inneburit, och vi ser det som en viktig uppgift att ta dig dit.

Handla med rabatt hos Tele2

Löpande erbjuder vi, som en av många Tele 2 butiker, också olika former av kampanjer och rabatter på produkter och tjänster. Till exempel kan du genom dessa få möjlighet att prova på tjänster som dessa prova olika bok- och tidskrifts- eller streamingtjänster, få ersättning i samband med att du lämnar in din gamla mobil eller få vissa tillbehör på köpet när du förbeställer vissa produkter. För dig som är mån om din mobiltelefon, surfplatta och ditt abonnemang erbjuder vi också Tele 2 Trygghetsavtal. Detta innebär att du ersätts när till exempel din din telefon blir stulen eller förloras på annat sätt, och du får även upp till 10 000 i ersättning i samband med obehörig samtal eller köp som görs inom 48 timmar efter stölden. Via detta avtal kan du också få enheten reparerad eller utbytt vid till exempel tapp- eller fuktskador. Allt till en låg självrisk.

Visa centrumkarta