Hoppa till innehåll

T S Äventyr

Välkommen till TS Äventyr i Haninge, en annorlunda leksaksaffär med allt du kan tänka dig inom leksaker.

Hos oss hittar du sagofigurer, fantasifulla leksaker och otroliga småsaker blandat med väskor, smycken, RC, drönare och samlarbilar. Vårt sortiment erbjuder även det mesta till barnkalas, dop, födelsedagsfest eller småsaker till barnens fiskdamm. Du hittar också ekologiska och pedagogiska leksaker, massor av pyssel och spännande experiment och de finaste gosedjuren.

Upplev en riktig leksaksbutik

Vi tycker att lek, kreativitet och fantasi är avgörande delar av livet och vardagen. Både för stora och små. Stimulerande pyssel- och hobbyaktiviteter innebär ett mervärde för alla, och därför har vi valt att forma vårt sortiment så att det sträcker sig över många olika områden och passar många olika behov och smaker.

Handla hobby för hela familjenk

Naturligtvis är TS Äventyr Haninge i första hand en butik för barnen men vår hobbyavdelning med massor av produkter för modellbyggande innebär också möjlighet till en meningsfull fritid även för våra lite äldre kunder. Även de som är intresserade av utklädning eller maskeradtillbehör kan hitta mycket i vårt sortiment. Exempelvis busiga accessoarer, läskiga sminklösningar och linser, färgglada hårsprayer och en mängd olika Buttericks-produkter.

Pussel, spel och lego hos TS Äventyr

Ett besök hos oss kan därför alltid inspirera dig till den perfekta utstyrseln eller presenten. Naturligtvis hittar du också klassiska varumärken och leksaker som Lego och Rubiks kub i vårt sortiment. Dessutom erbjuder vi många olika pussel och spel och andra produkter som roar hela familjen. Alla varor i vårt sortiment, oavsett område eller varumärke, är av hög kvalitet. Dessutom fokuserar vi lite extra på att vara en butik som gör det möjligt att hitta de där produkterna man annars kan få leta länge efter.

TS Äventyr är en leksaksaffär i Haninge du bara måste besöka, så kom in och bli överraskad av vårt unika och kreativa utbud redan idag.

Visa centrumkarta