Hoppa till innehåll

Smarteyes

Smarteyes i Port 73 är din optiker i Haninge och hjälper dig att hitta rätt glasögon, för just din personlighet.

Hos oss i Port 73 hittar du designade glasögon av hög kvalitet. Vi ger dig möjlighet att välja mellan 1000 bågar, både för både dam och herr. Vårt breda utbud gör det enkelt för dig att uttrycka din personlighet och variera din stil, till attraktiva priser.

Vi hjälper dig att hitta rätt bågar

Glasögon är en viktig del av din personlighet, och ditt uttryck. Därför är det också viktigt att du hittar bågar för just din smak, stil och dina förutsättningar. Vår engagerade och serviceinriktade personal hjälper dig att hitta rätt och med att säkerställa att ditt eller dina val av glasögon verkligen överensstämmer med dina behov. Har du frågor om trender, produkter eller behöver smakråd är du naturligtvis också välkommen att konsultera oss. När du besöker Smarteyes i Haninge kan du också få tips och råd om hur du bäst tar hand om dina glasögon för att de ska hålla länge.

Välj reptåliga och smutsavisande glas

Även om mycket handlar om vilket intryck en glasögonbåge gör, så är också valet av glas avgörande för att dina glasögon ska fungera bra. Vi på Smarteyes i Port 73 ser vikten av reptåliga och smutsavisande glas och är stolta över att Testfakta gav våra glas toppbetyget 4,5 av 5 i samband med en undersökning av glasögonglas år 2014. Vi tror att du som bestämmer dig för att prova våra produkter kommer att uppleva samma sak.

Visa centrumkarta