Hoppa till innehåll

Magic Hands

Magic Hands i Port 73 är din frisör i Haninge där du alltid får högkvalitativ service av professionella frisörer som kan allt inom färgning, klippning, slingor och balayage.

Välkommen till en professionell frisörsalong med kvalitet och omsorg. Medarbetarna hos Magic Hands i Port 73 har gedigen kompetens och erfarenhet och ser alltid till att du får den frisyr du önskar.

Ditt hår är vårt fokus

Vårt mål är i alla lägen att arbeta med kunden i fokus. Dina önskemål är våra ledord, och som besökare i vår salong kan du alltid känna dig trygg med att vi lyssnar på dig. Oavsett om du är intresserad av att testa en tidlös, klassisk frisyr eller om du slutligen bestämt dig för att våga hoppa på den senaste, djärva trenden hjälper vi dig till bästa resultat.

Boka eller droppa in

Eftersom behovet av styling och klippning ofta dyker upp fort och inte alltid kan planeras in i förväg har Magic Hands i Haninge arbetat fram ett välfungerande drop in-koncept. Detta gör det möjligt för dig att komma in till salongen när som helst du har tid och ändå vara säker på att du kommer att bli omhändertagen av en frisör inom kort. För dig som ändå föredrar att boka tid så går det självklart precis lika bra.

En salong för hela familjen

Magic Hands är en salong för dam, herr och barn och den perfekta stylisten för hela familjen. Förutom klippning och styling erbjuder vi en mängd övriga tjänster som också gör mycket för välbefinnandet. Du kan alltid besöka oss för hårtvätt, föning, håruppsättningar, förlängningar samt plockning eller färgning av ögonbryn. Herrar kan dessutom få hjälp med skägg och mustache. För den som önskar håltagning eller näspiercing är det också möjligt att genomföra hos oss.

Vi brinner för tillgänglig, prisvärd hårvård för alla och erbjuder löpande också rabatter på utvalda delar av vårt produktsortiment. Du förtjänar ro och omtanke utan att behöva oroa dig för onödigt höga priser. Låt vårt mångsidiga och sammansvetsade team ta hand om dig redan idag.

Visa centrumkarta