Hoppa till innehåll

Kicks

KICKS är Nordens största kosmetikkedja och erbjuder alltid ett brett utbud inom hud- och hårvård, makeup och doft.

Med kundernas behov i fokus arbetar vi för att du skall känna att du i alla lägen lämnar Kicks i Port 73 med högkvalitativa produkter, utvalda för att passa just dig. Vi vet värdet av skönhetsvård som verkligen ger resultat och som får dig att må bra, och därför lägger vi ned den tid som krävs för att du skall hitta det du söker.

Smink, hudvård, parfym

För den som söker märken anpassade för makeupartister erbjuder vi också produkter från MAC, Make Up Store, Smash Box och Urban Decay. Vi har allt du behöver oavsett om du handlar för egna eller professionella syften. Oavsett märke är vi medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt produkt. Därför har vi också tagit fram lösningar för att hjälpa våra kunder. Vid köp av exempelvis foundation kan det vara svårt att veta exakt vilken färgton som passar bäst, men tack vare verktyget Kicks Colour ID mäter våra skönhetsexperter din exakta hudton och matchar den sedan med bästa nyans.

KICKS ekologiska sortiment

Vi på KICKS värnar om miljö och hållbarhet och vi samarbetar nära med Fairtrade. Detta har lett till att vårt sortiment vid det här laget också erbjuder flera olika produktserier som är framtagna under förhållanden som värnar om odlarnas arbets- och levnadsvillkor.Dessutom har vi ett ekologiskt sortiment, och om du är intresserad av att undersöka detta närmare berättar vi gärna mer om de olika produkterna.

Visa centrumkarta