5 delikatesser du måste prova på restaurang i Haninge

5 delikatesser du måste prova på restaurang i Haninge

När du besöker någon av de restauranger som ligger i Haninge kommer du mötas av fina råvaror, innovativa smakkombinationer och riktigt mysiga miljöer. Där finns alla samlade på en och samma plats, vilket gör att du och ditt sällskap i lugn och ro kan gå från restaurang till restaurang och välja det alternativ som passar er bäst, utan att behöva ta er särskilt långt. Dessutom kommer ni kunna välja på en mängd delikatesser som gör att ni kommer vilja återkomma gång efter gång.

Ta del av unika delikatesser på restauranger i Haninge

I Haninge ligger alltså flera olika restauranger samlade på en och samma plats där du har möjlighet att välja bland kök från hela världen med många spännande smaker. Fortsätt läsa för att ta reda på 5 av de delikatesser du kan förvänta dig att kunna smaka på någon av de restauranger som finns i Haninge.

Färska skaldjur

Är du en av alla dem som inte kan få nog av färsk fisk, räkor, kräftor och lyxig hummer? Då ska du genast besöka Haninge Fisk & Deli som erbjuder färsk fisk, nykokta skaldjur, mängder av ost och charkuterier av hög kvalitet från hela världen. Perfekt som ett härligt avslut på en lyckad shoppingdag eller för catering inför en stor fest eller speciellt evenemang.

Sushi, sashimi och yakiniku

Sushiporten i Haninge kan du i stället njuta av färsk fisk i form av sushi och sashimi samt en mängd goda varma rätter som yakiniku, yakisobi, yakitori och dumplings. Helt klart ett populärt tillhåll för både stora och små!

Lax teriyaki och bibimbap

Sushiporten erbjuder dessutom smaskig lax teriyaki och den goda koreanska maträtten bibimbap med kyckling eller entrecôte. Slå dig ner i den fräscha restaurangen och njut av maten på plats eller lägg en beställning för upphämtning och ta med den hem. Chop Chop är ytterligare ett utmärkt alternativ om du gillar det asiatiska köket.

Tikka masala

Goda indiska delikatesser hittar du på bland annat Nancy’s, vilket är en av de restauranger i Haninge som är perfekt för dig som vill ha många valmöjligheter och gillar riktigt fräsch mat. Förutom Tikka Masala hittar du matiga smörgåsar, lätta sallader och krämiga pastarätter som du kan njuta av på den härliga uteserveringen när vädret tillåter.

Kebabrulle

För dig som är sugen på en saftig och smakrik kebabrulle tillverkad med kärlek är Al Forno en av de bästa restaurangerna i Haninge för just detta. Egentligen riktar de främst in sig på det italienska köket, men de har även en utmärkt kebabmeny med kvalitativa råvaror och riktigt fräscha tillbehör.

Besök de bästa restaurangerna i Haninge

Att besöka någon av de restauranger som ligger i Haninge är alltså ett utmärkt alternativ när du inte riktigt har bestämt dig för vad du är sugen på att äta och vill ha många alternativ att välja bland. Den goda maten, de fräscha lokalerna och den trevliga personalen kommer sedan göra att du återvänder gång efter gång som ett härligt avbrott i vardagen. De restauranger som ligger i Haninge har dessutom bra öppettider både på helger och vardagar – titta närmare på deras webbplatser för att ta reda på närmare information!