3 tips inför besöket hos din frisör i haninge

3 tips inför besöket hos din frisör i Haninge

Varje år innebär nya hårtrender där vissa frisyrer känns igen från förr, medan andra är utvecklingar av mer klassiska modeller. Och så finns det naturligtvis de där vågade klippningarna, som ofta är unika för säsongen. Under året som gått har pastellfärger och frisyrteknikerna ombre och sombre haft stort genomslag. Något som i sin tur resulterat i att fler experimenterat med olika färgningar.

Men, allt har sin tid, och även om trenderna i viss mån lever kvar så börjar katalogen även inkludera mer naturliga uttryck. Som en slags reaktion mot det färgstarka. Det innebär naturligtvis inte att det inte finns mycket att välja på nu och framöver. Tvärtom.

Titta in hos din frisör i Haninge Port 73 och välj och vraka mellan bland annat följande trender:
Styling
Frisörbesöket behöver inte nödvändigtvis handla om att skaffa nya, annorlunda frisyrer. För den som redan känner sig hemma med sitt val av frisyr kan det istället vara mer intressant att få tips och råd om styling som kan förändra uttrycket tillfälligt. En viktig stylingaccessoar just nu är krustången som hjälper dig att både uppnå mer volym och en busig framtoning på ett enkelt sätt.Frisyrer
Långa frisyrer, korta frisyrer eller en klassisk bob. Oavsett vad du är intresserad av så finns det nu gott om valmöjligheter, men ett bra tips är att inte krångla till det. Lätt lockiga hår med doft av 70-tal och lite vågiga luggar är exempel på centrala inslag i trendkatalogen just nu. Testa dig fram för att hitta det mest personliga uttrycket för dig.

Ecaille blend
Ombre har varit en av det senaste årets mest tongivande trender och kännetecknas av mörkare hårfärg mot hårbotten som sedan övergår till en ljusare ton i topparna. Ecaille blend är en utveckling av ombre och är dessutom en kombination av tekniken balayage och ljusa slingor. Räkna med många olika tolkningar av denna frisyr framöver, som framförallt är ett bra alternativ för dig som vill rama in ansiktet på ett effektivt sätt.

Många av de trender som når fram till oss kommer direkt från de stora modevisningarna eller från Hollywood där stjärnor som Jessica Alba och Sarah Jessica Parker är viktiga inspirationskällor. Du som snabbt och smidigt vill ha idéer och guidning kan också besöka din frisör i Haninge. Port 73 samlar dessutom många olika butiker i Haninge, och här finns alltid något för dina behov. Välkommen!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”