Vi fyller tvåsiffrigt!

Vilket är ditt bästa minne av Port 73? Var det invigningen för tio år sedan? Var det senaste gången du fick en riktig bamsekram av vår maskot Portis? Var det när du fixade presenten till festen, middagsmaten till familjen eller verktyg till nya hemmaprojektet? I tio år har Port 73 funnits här med härliga butiker och restauranger för alla våra älskade grannar. I höst firar vi detta!

Även om vi på grund av coronaviruset inte kan bjuda in till ett stort kalas vill vi uppmärksamma detta på ett säkert sätt för alla. Se programmet nedan!

Grymma erbjudanden

Under hösten har vi riktigt bra erbjudanden från våra butiker och restauranger. Håll utkik i brevlådan eller klicka här!

Fota och vinn

Besök vår fotoyta vid Chillin Café och ta en bild! Dela den på Instagram under hashtag #10årPort73 för att vara med och tävla om ett presentkort värde 1000 kr. Tävlingen är nu avslutad och vinnare utsedd.

Maffiga tävlingar

I oktober kommer vi släppa flera tävlingar där du kan vinna fantastiska priser. Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på mer. Tävlingarna är nu avslutade och vinnarna utsedda.

Trevlig utställning

Kommer du ihåg hurt Port 73 såg ut år 1974? Välkommen till vår utställning där vi kikar tillbaka på åren som gått. Finns bredvid TS Äventyr.

Annat smått och gott

Under oktober kommer vi dela ut små gåvor till de som vill på plats i Port 73 den 20 oktober mellan 15-18 samt 24-25 oktober mellan 12-16, dela bilder och historier från de som jobbar hos oss på sociala medier och annat skoj.

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för att ta del av senaste nytt!