Vi fyller tvåsiffrigt!

Vilket är ditt bästa minne av Port 73? Var det invigningen för tio år sedan? Var det senaste gången du fick en riktig bamsekram av vår maskot Portis? Var det när du fixade presenten till festen, middagsmaten till familjen eller verktyg till nya hemmaprojektet? I tio år har Port 73 funnits här med härliga butiker och restauranger för alla våra älskade grannar. I höst firar vi detta!

Även om vi på grund av coronaviruset inte kan bjuda in till ett stort kalas vill vi uppmärksamma detta på ett säkert sätt för alla. Se programmet nedan!

Grymma erbjudanden

Under hösten kommer vi släppa riktigt bra erbjudanden från våra butiker och restauranger. Håll utkik i brevlådan, här på vår hemsida och på Facebook och Instagram för att ta del av dessa!

Maffiga vinster

I oktober kommer vi släppa flera tävlingar där du kan vinna fantastiska priser. Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på mer!

Trevlig utställning

Vi kommer öppna en utställning där vi kikar tillbaka på åren som har gått. Den kommer öppna på plats i Port 73 i september.

Annat smått och gott

Besök vår fotoyta på plats eller följ oss på sociala medier för att lära dig mer om de som gör Port 73 till en välkomnande plats för alla att mötas på. Vi kommer även dela ut gåvor och hitta på annat skoj på ett säkert sätt för alla för att fira vårt jubileum.

Vi kommer fortsatt uppdatera med fler festligheter under hösten. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för att ta del av senaste nytt!