10 restauranger och butiker i Port 73 köpcentrum nÀra Huddinge

Det finns mĂ„nga köpcentrum att vĂ€lja pĂ„ som ligger i nĂ€rheten av Huddinge. Men vi pĂ„ Port 73 Ă€r stolta över att sĂ€ga att vi har allt du behöver! Med ett stort utbud av butiker och restauranger kan du utrĂ€tta alla dina Ă€renden under ett och samma tak utan att behöva Ă„ka fram och tillbaka mellan olika lokaler. En 20 minuters biltur tar dig till ett köpcentrum nĂ€ra Huddinge 𑁋 Port 73!

5 restaurangtips i Port 73

Vi har sÄ pass varierat utbud av restauranger att hela sÀllskapet kan bli nöjda! Med allt frÄn italienskt till turkiskt och asiatiskt har vi nÄgot som passar alla. Vi tipsar om 5 restauranger som Àr belÀget vid Port 73 för att du ska fÄ en fantastisk smakupplevelse. 

Efendi 73

Med högkvalitativa rÄvaror tillagade pÄ en kolgrill kan vi garantera en fantastisk matupplevelse hos Efendi 73. Med stolthet i tradition och kultur serveras turkisk mat som Àr tillagad över öppen glöd. Kryddstarka Adana-spett, krÀmig Haydari och frasig baklava serveras bÄde till lunch, middag och takeaway för att du ska kunna njuta av det anatoliska köket nÀr och vart du vill.

Subway

Behöver du snabb energi mellan shoppingen Àr Subway ett bra alternativ för dig. Med frÀscha, goda och högkvalitativa mackor pÄ bara nÄgra minuter kan du snabbt fylla pÄ energi för att orka med hela dagen!

Chill-In Café

Är du ute efter en lĂ€ngre paus Ă€r Chill-In CafĂ© att rekommendera. Med frĂ€scha luncher och goda frukostar kan du njuta av tillvaron pĂ„ ett hemtrevligt cafĂ©. LĂ€s tidningen, njut av sĂ€llskapet och fĂ„ ett vĂ€lförtjĂ€nt miljöombyte hos Chill-In!

Al Forno

Finns det nÄgon som inte uppskattar god italiensk mat? Hos Al Forno hittar du allt du kan tÀnkas vilja ha frÄn det italienska köket med allt frÄn hemlagad ciabatta till frÀscha sallader och goda pastarÀtter!

Sushiporten

PÄ Port 73 hittar du en av de bÀsta sushirestaurangerna i Haninge. Varma japanska rÀtter som yakiniku, traditionell sushi och sashimi Àr nÄgra exempel pÄ vad du kan avnjuta i den nyrenoverade restaurangen!

5 butiker i ett köpcentrum nÀra Huddinge

Utöver hÀrliga restauranger har vi ett stort utbud av butiker i alla dess former. NÄgra av alla uppskattade butiker Àr:

Coop Forum & Willys

Samtidigt som du köper en ny höstjacka eller leksaker till barnen sÄ kan du passa pÄ att handla mat! Oavsett om du behöver storhandla eller bara köpa mjölk till kaffet passar Coop Forum eller Willys för dig. 

Apotek HjÀrtat

PÄ Apotek HjÀrtat kan du köpa allt frÄn lÀkemedel till hud- och tandvÄrd. Om du ska till Port 73 kan du lika vÀl passa pÄ att hÀmta ut ditt nya recept eller köpa en hÀrlig och skonsam body lotion!

Dressmann

Dressmann erbjuder allt inom herrmode du kan tÀnkas behöva. Köp en present till nÄgon som stÄr dig nÀra eller unna dig sjÀlv en snygg skjorta!

KappAhl

HĂ€r kan du hitta klĂ€der till hela familjen 𑁋 bĂ„de till honom, henne och för barnen! Med högkvalitativa klĂ€der och god service fyller KappAhl dina behov, och glöm inte kolla in deras populĂ€ra baby- och barnklĂ€der frĂ„n Newbie. 

I Port 73 hittar du allt du behöver

Om du letar efter ett köpcentrum i Huddinge har du hittat rÀtt! Med en 20 minuters bilresa kommer du till hjÀrtat av Södertörn, Port 73. Hos oss Àr alla vÀlkomna oavsett vem du Àr, och vi kan garantera att vi har nÄgot som passar dig. Besök oss redan idag!