SKO & NYCKELSERVICE HANINGE

Välkommen in till oss i Port 73 – ditt Köpcentrum Haninge

Tel: 08-739 06 00

Vi på Sko & Nyckelservice hjälper dig med reparation och vård av både skor och kläder. Våra skomakare och skräddare klackar och sular om dina skor och erbjuder också många andra former av lagningar. Behöver du hjälp med att lägga upp dina kläder så fixar vi det också, och du kan alltid lämna in dina kläder för kemtvätt hos oss. Du kan dessutom få hjälp med att göra högkvalitativa nyckelkopior smidigt och enkelt via vår professionella nyckelservice i Port 73, Haninge.

Du kan alltid förvänta dig kompetent och snabb service till bra priser när du lämnar in dina saker hos oss. Vi vill att du ska känna att det är värt att ge dina favoritskor eller kläder en upplyftning, istället för att köpa nya inslag till garderoben i onödan. Kvalitetsprodukter håller ofta betydligt längre än vad vi kanske förväntar oss och det är både ett mer ekonomisk och miljömedvetet alternativ att lämna in dina skor eller plagg för lagning, rengöring eller skräddartjänster än att hela tiden införskaffa nytt.

Vi på Sko- och Nyckelservice är stolta över våra tjänster och vårt hantverk. Skomakeri är en tidlös service som är användbar under alla tider på året och som omfattar alltifrån klackning, sulning, lagning av dragkedjor, rengöring och vård. Allt för att du ska kunna använda dina skor ytterligare några säsonger. Utöver att vi erbjuder sådana insatser är vi också återförsäljare av högkvalitativa tillbehör som innersulor, skokräm, snören och borstar. Tack vare våra moderna nyckelmaskiner kan vi också hjälpa dig med kopiering av nycklar, och erbjuder också ett stort utbud av lås, hänglås och låsrenovering. För din säkerhet!

Du kan också besöka oss när du har frågor om vårt utbud eller vill ha tips om exempelvis skovård. Om du regelbundet tar hand om dina skor så ökar chansen för att de håller längre och bättre står emot fukt och väta. Är du osäker på vilka produkter som passar bättre för vård av olika skor kan vi hjälpa dig på vägen, och behöver du köpa nya tillbehör för sammanhanget hittar du alltid dem hos oss.